Svět do Véčka

22.01.2017 09:43

Pravda se ukázala! Měl ji Pavka, když před volbami 2014 vykřikoval po Perle Posázaví, že SNK vygenerovalo zloděje, že Vrba z prodeje zbytkového pozemku na průmyslové zóně sí namastil kapsu a bezdůvodně se obohatil. Až nyní se ukázalo, kam se ty prachy poděly! Žádné machinace s byty, či sponzorování exmanželek, ale mrakodrapu se mu zachtělo! 

Pár let si na chalupě počkal, až ze svého invalidního důchodu doplní a propere špinavé peníze, až v Dubaji šejkové postaví Burdž Chalifa, až se Slováci v Polsku rozhodnou trumfnout celou EU svým Varso Place a Andrej zase investuje své volné prostředky do Čapího hnízda, pak teprve zloděj a přečinec Vrba rozbil svoje hliněné prasátko a pustil se ne do křížku, ale přímo do Véčka. Nebude to však Vé jako sametové havlovské Victory, ani Vé jako Vejmrda, ale Vé jako Vrba. Ano, vážení, svět podle Vrby, tam to spěje! 

No přesvědčte se sami, zde

Luxusní, 104 metry vysoký mrakodrap V Tower na pražské Pankráci dosáhl vrcholu. Dělníkům nyní zabere šest týdnů, než dokončí prosklenou fasádu, a pak zhruba půl roku, než dodělají interiéry. Z netradičního „věžáku" budou mít jeho budoucí nájemci až stokilometrový rozhled. Spatřit mohou například vrcholky Krkonoš, ale i Krušných hor a dohlédnout až na pláž budoucí vodní nádrže Štěpánov.

Jak bude Svět do Véčka vypadat? Podobně jako nohy do praku? Ale kdepak! Bude to:

Vé First, Vé na prVním místě, Vé oVládne Vše se Vší VerVou, i FauVé. :-)

Původně měla stavba tohoto mrakodrapu stát ve Štěpánově na břehu stejnojmenného budoucího jezera, které se Vrba chystá postavit až v příštích letech. Již se mu sice podařilo protlačit vodní dílo do PUR a ZUR, ale Štěpánováci (jmenovitě Lojza, Zdeňka a Pepík) proti stavbě přehrady protestují a mrakodrap do Vé vedle jejich kapličky jim taky neVoní. Tak se svoji stavbu rozhodl raději přesunout na pražský Manhattan, kde fikaně využil potřeby kultivovaně dotvořit shluk mrakodrapů ze 70. a 80. let minulého století, který byl nesourodý a z dálky připomínal vylámané zuby. 

A toho právě, dnes již skoro bezzubý, ale stále bezuzdný Vrba, využil. Pak také dokázal zneužít pražské náklonnosti k V+V, ať už z dob Osvobozeného divadla nebo Věcí veřejných. Někteří jeho bývalí kamarádi (jmenovitě Jarda, Karel, Standa, Martin, Láďa i Vláďa) mu už léta přejí, aby se na Pankrác přestěhoval. Tam si pak může vybudovat Svět do Véčka a vydávat Vrboviny svWeb LBC dle své vrbosti. -sv- :-) Vau

???
Vše kolem do Véčka
a nohy do praku?
Není to zas léčka?
Co, Jeoffrey Peyracu?
Tvé jizvy na tváři
a moje na duši,
pálí i ve stáří.
Tobě však víc sluší.
:-)

 

—————

Zpět