Listopadové aktuality

01.12.2016 09:57

Největší vůl na světě není Jarda, což by šlo vytušit po přečtení fejetonu Pachatel se vrací, ale holštýn Danniel z Kalifornie, jak jsme se dnes mohli dozvědět zde. Jarda není ani druhým v pořadí, na pomyslný stříbrný stupínek aspiruje Velký Bů z Austrálie a třetí místo obsadil charolaisan Field Marshall z Velké Británie, na kterého se můžete podívat zde. Tak to zase na našeho šampióna a mého "kamaráda" zbyla jen bramborová medaile. :-( 

Tu si ale už opravdu zaslouží! Doufám, že to zase nepřenechá svému kolegovi, který mu i v tomto případě funí za zády!? Mrzí mě však velice, že jsem je ani jednoho nenašel ani na FB profilu Nejvetsi Vul Na Svete. :-) 

A teď vážně, ať nemáte za vola i mě:

David Kalivoda hrající v současnosti 2. Landesligu West v Rakousku za tým FC Amaliendorf vstřelil v 13.kole další branku a s 6-ti góly ve 13-ti zápasech se řadí mezi nejlepší střelce týmu. Další informace zde.

Mariánský sloup na Husově náměstí v Ledči nad Sázavou na zimu odložil kabát z lešení. Byla totiž dokončena I. etapa jeho obnovy. Druhá bude pokračovat na jaře. Celkové náklady na obnovu této ledečské památky přesáhnou částku 1 milion korun za přispění Kraje Vysočina. Bližší informace přinesly oficiální stránky města zde.

Parkoviště u hradu bude zpřístupněno veřejnosti až v prosinci. Důvodem prodloužení termínu o dva týdny je rozšíření této investiční akce o opravu povrchu navazující komunikace až před dům č.p. 702. (zdroj: on-line přenos ZM) Otázkou zůstává, co na to dnešní sníh?!  . 

Statistika webu za listopad:

Stav setrvalý, tj. zásobník článků plný, pero v pohotovosti, chuť a nápady neutuchající, styl tragikomický, IQ foxteriéra, rozum poněkud mdlý. :-) Unikátní návštěvy 7998, denní průměr 266,60, počet článků 32, množství zobrazených stránek 32.058. Návštěvnost našeho webu se přiblížila k číslu 160.000 návštěv, z toho ale jen těch unikátních vysčítaných z měsíčních cyklů bylo k 1.12.2016 95.236. Počítadlo návštěv na úvodní stránce, které si počíná a taky počitá autonomně (po svém) bez provázanosti s webovou statistikou, se přehouplo v listopadu přes metu 30.000. -sv-

Řečeno slovy venkovského právníka a klasika v jedné persóně:

"Vzhledem k tomu, s jakejma se tady operuje číslama, jako silvestrovskej nebo aprílovej příspěvek fakt výborný!"

—————

Zpět