Kdo vypustil Krakena?!

10.05.2016 08:26

Na Facebooku se objevilo toto vyjádření současného místostarosty Ledče nad Sázavou a člena Strany zelených:

Zelená pro Ledeč  8.5.  v 7:48

Místní Automotoklub zrušil květnový motokros. Oznámil to prostřednictvím vyjádření místopředsedy AMK Mgr. Vaňka, které bohužel obsahuje víc osobních útoků , než reálného sdělení skutečného stavu. Na Rašovec se skutečně navozil nelegální odpad , to vše za asistence činitelů AMK a vědomí bývalého městského vedení . Vše bylo stvrzeno podpisem místostarosty a razítkem AMK a špatně uvedenými parcelními čísly. Dlouho byl klid, než někteří zhrzení začali hlásit, udávat (čili bonzovat) a pokuty, které město dostalo se jim zdály malé a tlačí Ledeč ještě do větších problémů, Chci jenom říct, že za problémy na Rašovci nemohou jenom dva pánové. Může za to hlavně nesmyslná a nevraživá řež dvou zhrzených exstarostů a jejich pomahačů, kteří do vyřizování svých osobních účtů zatahují Město, Policii a jiné státní úřady. .Okrádají tak všechny o čas a město Ledeč o nemalé peníze a prestiž.
To mi v tom článku hlavně chybělo ..
Honza D.

Je třeba připomenout, že ten, kdo může za to, že Petr Vaněk píše po několik let na stránkách oficiálních městských periodik urážlivé, zavádějící a nesmyslné články a oranžové pamflety typu O nenávisti či Jak tomu bylo za Vrby a nyní Konec ledečského motokrosu?  je radnice sama. Ona je vydavatelem a ona je zodpovědná za obsah svých periodik a zřejmě i ona ponese následky. 

Kdo může za to, že Rašovec byl v červnu 2014 zavezen sajrajtem z D1? Samozřejmě oba činovníci AMK a zároveň představitelé radnice Doležal a Vaněk. A pak taky tehdejší "duhová" koalice. Ta vypustila Krakena a nedokázala ho již zkrotit, přestože moji nezávislí kolegové a já osobně jsme na jeho utržení z řetězu na jednání ZM upozorňovali, 23.6.2014 veřejně a na mikrofon záznamového zařízení jsem se dotazoval i na Rašovec - Kdo to povolil? Kdo to objednal? Kdo to platí?. - viz poslední odstavec článku Motokrosové závodiště. Nikdo, zdůrazňuji N I K D O, se ke mě tenkrát nepřipojil. Ani zelení. Dokonce i komunisté v ZM dodnes tuto hurá akci zavezení Rašovce hodnotí jako prospěšnou pro Město (z jejich osobního pohledu spíše pro AMK).

 Předsedající Vaněk předal tenkrát v červnu slovo tajemníkovi a ten prohlásil, že to není nic proti ničemu, že se jen zasypává a urovnává terén, aby zde mohlo být hřiště!!! Zasypává 7500 tunami odpadu! Bez stavebního povolení a bez povolení nakládání s odpady! Bez potřebné studie EIA - viz třeba skládky města Most. Ty fotky od pejskařů již tenkrát existovaly a předpokládám, že je někteří zastupitelé viděli. Stovky tatrovek projížděly městem po dobu několika týdnů a nikoho to nezajímalo! Nebo zajímalo jen ty, kteří taky něco potřebovali zasypat! Ať už doopravdy nebo obrazně. :-) Pozdějí jsem na zasedání ZM navrhl i odvolání Mgr. Vaňka z funkce starosty města, koualice ho opět podržela. 

Tedy pokud chce někdo hodnotit, kdo "okrádá všechny o čas a město Ledeč o nemalé peníze a prestiž", ať si sám nejprve sáhne do svého vlastního svědomí. Vždyť, kdo seje vítr, bouři sklízí. 

Než byl vypuštěn Kraken, Město Ledeč nad Sázavou prestiž a peníze mělo!

To mi v tom vyjádření hlavně chybělo ... a To rozum nebere!? -sv-

P.S. K něčemu se vám ještě musím přiznat. Nemám rád Facebook. Je značně povrchní, nebo lépe, umožňuje lidem povrchní, spontánní jednání. Málokdo si zde svoje názory a bombastická tvrzení předem ověří a často jen tak plácne něco do placu. (viz Jirka Souček pod článkem Honzy D.). Dost často si zde lidé vystači s LIKE a DISLIKE a hromádkou vulgarit. Nemám rád FB.


 

—————

Zpět