To to dopadlo!

07.10.2017 12:18
 Zápis č. 02 
ze zasedání STK - dne 5.10.2017 v Pardubicích 
 
Zjištěné nedostatky, vydaná rozhodnutí 
KLM, E0001 HC Ledeč n. S. – HC Světlá n. S., nedohráno, kontumace 0:5 
 
Uvedené utkání bylo v čase 3:58 předčasně ukončeno. Po signalizovaném trestu hráče hostí za sekání, byl tento hráč fyzicky napaden faulovaným hráčem domácích. Byl mu uložen trest ve hře. Následně došlo k dalšímu napadení inzultovaného hráče hostí během jeho ošetřování na hráčské lavici hostí funkcionářem družstva domácích, který na hráčskou lavici hostí vběhl a vyprovokoval tak bitku hráčů obou týmů v prostoru mezi hráčskými lavicemi. S ohledem na to a také s ohledem na vzájemné verbální útoky mezi oběma týmy i slovní ataky směrem k rozhodčím a také z důvodu bitky mezi diváky obou týmů na tribuně se zraněním, hlavní rozhodčí utkání ukončil. 
 
STK utkání zkontumovala 0:5 ve prospěch HC Světlá n. S. a přiznala 3 body HC Světlá n. S. Případ byl předán k dořešení Disciplinární komisi KSLH Pardubického kraje. 
 
Ta bude zasedat až příští týden - viz iDnes. (poznámka -sv-)
 
zdroj: KSLH PU kraj
 
Incidentu si dnes 7.10. všiml i celostátní server iDnes v článku OSTUDA NA VYSOČINĚ a jeho čtenáři ve "výživné" diskusi.
Po jeho přečtení jsem si vzpomněl na podobný případ, kdy jedna oranžová buňka v jednom menším městě angažovala mladého, vystudovaného m_g_r_, dala mu kapitánskou pásku a ten to taky potom všechno podělal. O tom jsme už psali zde. -sv- 
 
Související články:
 
 
 
 

—————

Zpět