Statistika za září

30.09.2016 23:55

Sledovanost našich stránek od květnového maxima má mírně klesající tendenci. V září dosáhla průměrná denní návštěvnost hodnoty 269 návštěv při 1069 zhlédnutých stránek za den. Nových příspěvků bylo zveřejněno 40, nových obrázků 64 a video 1. Na "kanalizační" stránky pořád ještě slušná bilance! 

Při této mírně klesající  sledovanosti (v srpnu byla 272) došlo k zajímavému jevu, kdy prvně za existenci webu LBC byl překročen stanovený denní limit 3 GB přenesených dat o 0,7 GB. Bližší zde.

Provedli jsme proto redukci uložených dat na serveru Webnode z 133 MB na 93 MB, čehož jsme dosáhli odstraněním 12-ti dílného cyklu Ledeč koaliční z Fotogalerie a pracným zmenšováním většiny obrazových příloh. Zřejmě ten cyklus 12-ti obrazů z roku 2012 zobrazující nehorázné pitomosti minulého vedení ledečské radnice bil svým obsahem až do nebe. Do Českého nebe! :-) Zda toto opatření bude dostatečné, se projeví již v příští měsíční statistice, anebo až v příštím volebním období? :-) S poskytovatelem služeb Webnode máme domluvenou toleranci jednorázového překročení stanoveného limitu.¨

V měsíci září jsme si také na další rok předplatili naši doménu www.ledecbezcenzury.cz a poskytování služeb Webnode, což značí, že hodláme webové stránky provozovat i nadále bez jakýchkoliv omezení. 

Vlastně jedno omezení tu je - moje IQ foxteriéra, ale s tím už nic nenadělám. :-) -sv-  

 

Takhle to vypadalo s přenesými daty v sobotu 1.10.2016 v 08:47 hod.

A takhle o hodinu později. Tak jedeme dál! :-)

 

—————

Zpět