Sjednocení podmínek

27.04.2018 08:38

Havlíčkobrodský deník dne 25. dubna 2018 přinesl informace o změně podmínek parkování v Perle Posázaví - viz zde. Mimo jiné uvedl:

Od 23. 3. 2018 je město Ledeč nad Sázavou provozovatelem nejen placeného parkoviště na Husově náměstí, ale nově i parkovacích automatů. 
„Následně proběhlo sjednocení podmínek provozu placeného parkoviště na Husově náměstí a v ulici Nádražní, kdy platnost parkovacích karet bude z Husova náměstí rozšířena i na ulici Nádražní, a to i platnost parkovacích karet již vydaných pro rok 2018. Dále bude nově parkovací lístek zakoupený v parkovacím automatu na Husově náměstí platný i na placeném parkovišti v ulici Nádražní a parkovací lístek zakoupený v parkovacím automatu v ulici Nádražní bude platný i na placeném parkovišti na Husově náměstí," doplnila informace pro motoristy v Ledči referentka OdMI Jana Merunková. Cenu rezidentské parkovací karty stanovila radnice při zavedení placeného parkovného na tři tisíce korun za rok. Na řidiče, kteří nebudou parkovné hradit, čeká pokuta.
V převzatém textu jsme opravili čtyři čárky v souvětích a doplnili zkratku OdMI. 
 
Na našem webu LedečBezCenzury jsme o změně provozovatele parkovišť informovali v závěru článku Březnové zastupitelstvo již před měsícem. -sv- 
 

—————

Zpět