Něco veselého na Silvestra

31.12.2017 19:10
Včera mě pobavila poslední věta Jirky z Humpolce, který ve svém diskusním příspěvku na našem webu LBC napsal:
(-: (-: (-: Kanál je Peˇan ne web LBC :-) :-) :-)
Nejprve jsem k tomu totiž přistupoval s trochou ostražitosti, zda to není nějaká léčka. Dva Jirky z Humpolce sice znám, ale skrývat se za takovým pseoudonymem může kdokoli, třeba i někdo z Kroměříže. Pak jsem se ale na ostražitost vyprd a srdečně se tomu zasmál. Tahle věta se pro mě a web LBC stala symbolem roku 2017, ať si jí napsal anděl nebo ďábel.
 
Na vysvětlenou všem:
"Kanál" je synonymum pro "kanalizační stránky" a "Peˇan" je to samé, co "m_g_r"
 
Ta čeština je ale krásná!
 
Dále mě dneska potěšilo počítadlo návštěv na našem webu, které se překulilo přes metu
 
 50 000 
31.12.2017 19:10
 
Mohlo se tak stát už po Vánocích, ale vy jste se o svátcích asi věnovali raději bohulibějším činnostem, něž brouzdání po internetu, tak sledovanost našeho webu po ty dny propastně poklesla na úkor sledovanosti českých pohádek, ale hned, jakmile jste se navrátili ke svým počítačům a možná taky do zaměstnání :-), tak vyskočila na svou obvyklou čtyřstovkovou úroveň. Přispěly k tomu zřejmě i Karlovy průšvihové články, jak to výstižně zachytil graf sledovanosti našeho webu za posledních 30 dní.
Spočítal jsem pro vás taky prosincový denní průměr sledovanosti, který dosahoval čísla 400 view/den a také jsem nasčítal počet unikátních návštěv od počátku webu a těch bylo už více jak 283 000 view.
 
Další větou Jirky z Humpolce, která mě potěšila, je:
Pokračujte, dobře se to čte. 
 
Se závázkem 283 000 view slibuji, že pokračovat chci a vtipem a kritikou šetřit nebudu. 
 
A protože je Silvestra, tak přidám ještě něco přimo od mladého, studovaného, venkovského právníka, kterému nezřízeně závidím i moravský frňák mezi zasklenýma očima, a to něco expressis verbis veselého:
 
Vrba, který se považuje za nejchytřejšího pod sluncem, mi závidí, co může, že jsem o 16 let mladší, že jsem bez problému vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity, složil advokátní zkoušku a momentálně studuji Filozofickou fakultu Karlovy Univerzity a on má s bídou maturitu, závidí mi moje 21leté manželství oproti jeho dvěma rozpadlým. Osamělý, v jakési kuče, jenom po internetu plive svoje jedy na mě. Co mě trochu těší je, že ty jedy čte jenom on a JÁ, JÁ, JÁ, 3x JÁ !!! :-) 
Čerpáno, věřte - nevěřte, z úředního spisu a doplněno jen o ty 3x JÁ a tři !!! :-)
 
Dovolím si nesouhlasit s poslední větou, je nás denně cca tak 30-40 x více! :-) 
 
Nepřípomíná vám to Radimovo stěžování na to, za co si může sám? :-)
 
DO NOVÉHO ROKU 2018 VÁM VŠEM PŘEJI CO NEJMÍŇ SETKÁNÍ S BLBEM. :-) -sv-

—————

Zpět