Ježíšek existuje III

26.12.2016 00:09

Tak o tom, že Ježíšek existuje, jsem se mohl na letošní Štědrý den přesvědčit na vlastní oči. Pod stromečkem jsem totiž našel nejen tři páry nových ponožek a pět zajímavých a taky nových knížek dle mého gusta, ale taky masivní řetízek na můj objemný krk, Muchův kalendář, vstupenky na výstavu Salvatora Dalího, mravenčí farmu a házecí talíř (ten sice pro Falca, ale kdo mu ho však bude házet, kdo asi?). 

Mezi nimi ale také první a zatím jediný výtisk mých Fejetonů. Ke své první knížce Verše pro tebe tak můžu do knihovny zařadit i druhou knížku Fejetony pro vás. Je jich tam v tmavomodrých deskách formátu A5 na 202 stranách zařazeno 96, od Dobrých sousedů až po Chudáky čmeláky a k tomu ještě 9 povětšinou taky mých ilustrací. 

Ježíšek citlivě vynechal většinu fejetonů o naší svini, (každému praseti je třeba věnovat jen tolik pozornosti, kolik právě zasluhuje), a pak také ty, které jsem nepsal já. Zařadil tam jen ty nadčasové a nejvíce povedené. Též vynechal většinu barevných fotografií a fotomontáží. To by se asi nedoplatil! 

Děkuji Ti, Ježíšku, přistoupil jsi k tomu s péčí řádného vydavatele! :-)

Kde k nim ten Ježíšek ale jenom přišel? Že by taky chodil na web LedečBezCenzury? Zřejmě ano, do hlavy mi snad neleze? Ale to by pak znamenalo, že Ježíšek existuje!?  To si tedy pro příště budu muset dávat větší pozor na své pero, nebo vlastně na klávesnici, když už o mně vědí i tam nahoře! A taky pečlivěji kontrolovat Diskusi, zda mi něco nechce sdělit. Kdo ví, jak by se tam podepsal? :-)

To rozum nebere!? -sv- 

 

—————

Zpět