Zoufalka se ozývá

11.08.2017 12:24

Se strachem hledí obyvatelé části Ledečska na chystanou rekonstrukci příjezdové silnice do Ledče od Havlíčkova Brodu. S její opravou a rozšířením počítá Kraj Vysočina od srpna, práce ale dosud nezačaly. Pro místní by byl malér, kdyby se rekonstrukce nestihla do zimy.

Píše nyní ve svém článku server iDnes a pokračuje:

„Opravovat se mělo od srpna po tři měsíce. Stále se nic neděje, což mě trochu překvapilo," podotkl muž, kterému se stejně jako jeho sousedům uzavře cesta do města. Opravy Zoufalku od Ledče nad Sázavou odříznou.
„Počítáme s tím, podobné to bylo už loni. Nebude to nic veselého, ale tři měsíce to vydržíme," pravil pan Jaroslav. Horší ale podle něj je, že se stále nic neděje. Panují obavy, aby dodavatel stavebních prací stihl vše před zimou. „Mít zavřenou silnici o půl roku déle, to by byl velký malér," sdělil s tím, že se mu odložení zahájení prací příliš nelíbí.
Podle Kraje Vysočina však k žádnému odložení prací nedošlo. Mluvčí úřadu Jitka Svatošová už dopředu avizovala, že stavba bude zahájena v průběhu srpna. A na tom by se podle posledních informací nemělo nic měnit. Hovoří se o datu 20. srpna, zcela jistý termín to ale stále není. 
Pokračuje ve svém článku iDnes. Má to však jeden háček. Vlastně dva: 20. srpna je neděle a objížďka pro náklaďáky nepovede přes Hamry, ale přes Habry. :-)
 
Celý článek si můžete přečíst zde. -sv-
 
 

—————

Zpět