Živel ULTIMA křtil CD Živel

03.04.2015 17:55

Vítěz Skutečné ligy 2014, ledečská skupina ULTIMA, poté co v tomto týdnu čmajzla na naší objednávku svozový automobil Škoda Octavia TDi 1,9 a znásilnila, již bez naší účasti, zato ale hromadně, revizorku 90/60/90 v ledečské městské dopravě :-), pokřtila na velký pátek 3.4.2015 v místní Sokolovně svoje první CD nazvané Živel s 10-ti ryze autorskými živelnými kousky. Nechybí mezi nimi Síla noci, Šílený Max, Planeta 5, Slečna závislosti, Strom, Stejný chyby a ani Přestań se bát.

Za vítězství v loňské soutěži 172 amatérských kapel ULTIMA totiž kromě finanční odměny obdržela i několik zajímavých cen, a to dvě nabídky na natočení videoklipu, pozvánku na vystoupení v rámci letošního ročníku Basinfirefestu a třicet hodin zdarma v nahrávacím studiu. Svoje první CD  natáčela ULTIMA ve Studiu Rápotice. Zda taky zdarma, nevíme. Zda rápotičtí tátové dokázali uhlídat místní děvčata, taky ne!

Dění kolem skupiny ULTIMA sleduje i Havlíčkobrodský deník, který své čtenáře na Živelný křest pozval zde a zde.                      -sv-

(Odpovědi na soutěžní otázky HB deníku:  4, Mára, Živel, Paulie)

—————

Zpět