Žalm odcházejícího starosty

08.11.2014 14:36

 

 

Vážení spoluobčané,

 v pondělí zvolí naše zastupitelstvo nového starostu.  jím nebudu a to je dobře. Ve volbách jsem nabídl koncept svinské, neslušné a chvástavé politiky. Nerespektuji svaté právo voliče, zvolit si politiku, protože potřebuju tu, která vyhovuje mně. I  jsem měl možnost reagovat na kampaň svých soupeřů a to jsem také udělal. jsem lhal, špinil a rozléval kolem sebe hektolitry hnusu a nenávisti. A stala se mi ta nejhorší věc, ztratil jsem svou tvář. A každé ráno se v mém zrcadle objevuje pohled na bezpáteřní zrůdu bez tváře.
Chtěl jsem tu funkci za každou cenu. Vím, hrál jsem tvrdě a nefair. A odcházím, jako z každého svého boje, s hlavou vztyčenou a svým pověstným tanečním krokem.

Ale mám na vás prosbu. V pondělí předám 14 zastupitelům předávací protokol, v němž bude popsán stav města.  jsem na nicneříkající protokol před čtyřmi lety čekal tři týdny od svého zvolení. V MÉM protokolu bude vše, zejména to, co je třeba do budoucna udělat. Vrátit dotace za špatně provedenou investiční akci cyklostezka, možná i za rekultivaci zeleně, také parkovací automaty jsou velký problém, který bude stát město, jak doufám, nějakou tu kačku na pokutách. Ale měli jste  kontrolovat, svého starostu, zastupitele a radní. Již jsem zaslechl, že i na  bylo podáno T.O. Patrně se jedná o trestní oznámení za falšování a zneužití pravomoci jednotlivce. Měli jste dohlédnout dříve!

Vážení a milí,
závěrem vám děkuji za to, co pro město děláte, přeji vám vše dobré a městu hodně štěstí. Bude ho potřebovat.   

 (zdroj: FB Ledeč Bez Cenzury)

To je za  a za město všechno.


 

—————

Zpět