Uzavírka Pivovarské

19.10.2017 00:19

Na tři dny bude v příštím týdnu uzavřena místní komunikace č. III/01831 v ulici Pivovarská z důvodu opravy železničního mostu, a to v termínu od 24. 10. 2017 do 26.10. Doufejme, že taky 2017. Informují o tom oficiální stránky Města Ledeč nad Sázavou. Po dobu opravy od Út do Čt bude cesta pod mostem zcela uzavřena. 

Objízdná trasa bude vedena z Ledče před viaduktem přes Habrek na Kozlov do Ledče a opačně z Ledče za viaduktem na Kozlov a Habrek do Ledče na polikliniku a do škol. To, co zažívají občané Zoufalky již druhý měsíc, bude dopřáno na tři dny si vyzkoušet i občanům z Pivovarské ulice. Zda to půjde projet na kole či s kočárkem přes parkoviště COOP pod druhým obloukem viaduktu, nebo alespoň projít pěšky, zda děti z Pivovaráku nebudou mít třeba třídenní prázdniny a zda starostka Hradce neuzavře lesní cestu přes Kříže, městský web neinformuje. 

Jo a pak ještě existuje cestička od Škvorů po stráni vzhůru k sídlišti do ulice Na Rámech, ale tam to teď v říjnu může pěkně klouzat. Na kole ani s kočárkem to nikomu tamtudy nedoporučuji, stejně jako po vedlejší trailsové dráze v protisměru. -sv- 

—————

Zpět