Stoupáme dál!

01.11.2017 01:53

Je povzbudivé pro autora i chlapa zjistit, že to i po těch letech stále stoupá. Tentokrát však mluvím jen jako autor a moderátor webu LedečBezCenzury. Když se podíváte na graf Unikátní návštěvy za 12 měsíců, pochopíte, o čem to mluvím. To, co stále stoupá, je křivka sledovanosti na tomto grafu. Sice pozvolně, ale stále a viditelně. V říjnu 2017 se vyšplhala na rekordní hodnotu 12651 view, což odpovídá průměrné denní návštěvnosti webu 408 view. V září to bylo 347 a v srpnu 308. Přitom počet zhlédnutých stránek stagnuje nebo i mírně klesá. V srpnu to bylo 43339, v září 42490 a v říjnu 43317 stránek. To nastává, hdyž névštěvník na stránky jen nahlédne, zjistí, že se zde nic nezměnilo, a maže pryč. To ale na webu LBC nenastává, tady se každý den, nebo vlastně noc, něco mění! :-)

Podívejme se spolu na první graf. V závěru měsíce poklesla v neděli 29.10. návštěvnost až na 238 view. Co to způsobilo? Šlo by se vymlouvat na orkán Herwert a následný blackout, ale já vím, že na webu se nic od soboty neměnilo, stále tam byl již od pátku jako aktuální článek Víkendový fotbal. Jeho obsah se sice stále měnil, ale při pohledu na úvodní stránku to bez rozklinknutí nikdo nezjistí, a tím rozkliknutím hned nastane při jedné unikátní návštěvě návštěva další stránky! Kdežto 22.10. vyskočila návštěvnost až na 603 view, a to proto, že lidé nahlíželi opakovaně do Výsledku voleb 2017. Tak to tady chodí. :-)  

V říjnu jsme pro vás připravili "pouze" 42 článků (v září 47, v srpnu 46), zřídili dvě nové sekce Pověsti a kapličky, Pátrání a historie, kam jsme přesunuli články nebo odkazy na články s touto tématikou, doplnili jsme Fotogalerii o 5 obrázků a jednou odpovídali v sekci Diskuse. V říjnu jsme si také předplatili užívání domény a služby Webnode na další rok provozu webu LBC. 

V příštích měsících se nebudeme věnovat krajským fotbalovým soutěžím, protože v zimě se nesoutěží. Hraje se sice Krajská liga mužů v hokeji, ale tam Ledeč po nešťastném zahájení sezóny bojuje o přežití, tak je nebudeme raději v jejich počínání rušit, i když je v tichosti taky sledujeme, a budeme se věnovat dalšímu městskému a společenskému dění či nedění. Občas přidám nějaký ten fejeton, zapátrám v historii či píchnu do vosího hnízda, i když v zimě vosy spí jako ten fotbal. Takže: Jedeme a stoupáme dál! -sv-

—————

Zpět