Předehrávka 14.kola

06.11.2016 10:58

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou přivítal v předehrávce jarního kola krajského přeboru v kopané na svém hřišti sousední tým z Humpolce, kde v první kole ledečský nováček prohrál 0:1. Nedělní zápas začínal již v 13:30 a Havlíčkobrodský deník o tom v týdnu přinesl zprávu zde. FK Kovofiniš za nepříznivého počasí porazil jižany z Humpolce 2:0 a v tabulce zůstává na 4. místě. Na třetí Polnou ztrácí pouze 1 bod. V zápase získali ledečtí hráči další 3 ŽK a zaokrouhlili tak jejich počet na 50.

6.11.2016 13:30

Krajský přebor mužů

Ledeč nad Sázavou, 150 diváků Rozhodčí: Porupka - Nápravník, Terber, delegát Vrzáček

        FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:0  AFC Humpolec, z.s.

      (2:0)   

Střelci: 12. Petřík, 45. Pešek Jan

LEDEČ N. S. – HUMPOLEC 2:0

Ledeč se poučila z prvního podzimního utkání, které se hrálo v Humpolci, kdy domácí byli jasně lepší. V tomto utkání byla Ledeč od začátku lepším a důraznějším týmem. Na jejích hráčích byla vidět větší vůle po vítězství. Domácím se podařilo vstřelit dvě branky po pohledných akcích, které proměnili Petřík a Jan Pešek. „Nemrzí mě, že jsme po podzimu neskončili na třetím místě, těší mě předvedená hra, počet vstřelených branek a kolik náš brankář vychytal čistých kont," řekl po utkání trenér domácích Zdeněk Jungvirt.
Góly: 12. Petřík, 45. J. Pešek. Rozhodčí: Porupka. ŽK: 3:4. Diváci: 150. Poločas: 2:0. Ledeč n. S.: Bezděk – Nepovím, Voplakal (62. Kuja), J. Gramer, Bláha – Turek, Toula, J. Pešek (76. Trpišovský), P. Pešek – Petřík, Machala. Humpolec: Kříž – Alt, Procházka, Maršík, Kopic (46. Málek) – Tomovič, Šerý, Podoba (46. Skryja), Prokop (85. Žatečka) – Kubíček, Dalík. Nejlepší hráči: J. Pešek, P. Pešek, Nepovím.

zdroj: Havlíčkobrodský deník

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/spanila-jizda-ledce-stale-pokracuje-20161107.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština, z.s. v předehrávce 14. kola I.A třídy již v sobotu porazila na svém hřišti TJ Sokol H. Borová 4:0 a podařilo se jí to bez ŽK. Zato soupeř očima Jana Chlubny viděl v 76. minutě kartu červenou a dohrával  tak v deseti. V tabulce I.A třídy poskočila Leština na 5. místo, kde vzhledem k počasí i přezimuje až do 2.4.2017, kdy je na pořadu zahájení jarní sezóny zápasem v Havlíčkově Brodě s B týmem Slovanu. Leština také na třetí místo ztrácí pouze 1 bod a s počtem vstřelených branek (38) je nejlépe střílejícím týmem I.A třídy skupiny A. To ve skupině B dokázal tým Kouty (u Třebíče) nastřílet doposud 51 branek.

5.11.2016 13:30

I.A skupina A - muži

Leština, 75 diváků Rozhodčí: Krondář - Ryšánek, Podoba 

TJ Leština, z.s.  4:0  TJ Sokol H. Borová

(3:0)   

Střelci: 31. Prchal, 35. Mišovic, 40. Forejt, 50. Blažek (vl.)

zdoj: fotbal.cz

LEŠTINA – H. BOROVÁ 4:0

Na závěr podzimu čekalo domácí jednoduché utkání. Derby jednoznačně ovládli a skóre rozhodně mohlo být vyšší. Po prvním poločase bylo prakticky rozhodnuto. Leština vstřelila tři branky. „Soupeře jsme do ničeho nepustili, první branka se nám podařila dát až po půl hodině hry. Bylo znát i to, že soupeřův brankář se na zápas vykašlal a chytal hráč z pole. Druhý poločas se už jen dohrával," uznal trenér Leštiny David Hospodka.

Domácím se navíc podařilo srazit soupeře na kolena, když dala tři branky během devíti minut. „Nebyl to těžký zápas. Podařilo se nám po třetí v řadě vyhrát a ještě ke všemu s nulou. Takže devět bodů na konec podzimu je příjemných," dodal Hospodka.
Góly: 31. Prchal, 35. Mišovic, 40. Forejt, 50. Blažek (vlastní). Rozhodčí: Krondráf. ŽK: 0:1. ČK: 0:1 (76. J. Chlubna). Diváci: 75. Poločas: 3:0. Leština: Novotný – Aubrecht (57. Bárta), Pajer, Císař, Čáslavský – Forejt, Prchal (74. Čejka), Karel, Piskač – Štros, Mišovic. H. Borová: Rakušan – A. Chlubna, Blažek, Janáček – Antl, J. Chlubna, Béna, Petr Veselý (46. Paušíma), Z. Frühbauer – Pecha, Šrámek.

zdroj: Havlíčkobrodský deník

 

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/lestina-jednoznacne-prejela-v-derby-havlickovu-borovou-20161107.html

—————

Zpět