Nenechavci řádí dál

23.04.2015 13:09

Po krádeži svozového automobilu ŠKODA Octavia TDI 1,9 došlo v noci z 21. na 22.dubna 2015 k poškození dalšího svozového vozidla společnosti Háta, o.p.s., které Centrum denních služeb Barborka nově používá ke každodennímu svozu klientů. U sedmimístného automobilu KIA Carnival, pořízeného z prostředků poskytnutých Úřadem práce, někdo úmyslně poškodil rozvody brzdové kapaliny, takže ranní svoz musel být uskutečněn náhradním způsobem.

Je to již třetí hanebný skutek, kterým se kdosi snaží narušit bohulibou činnost v Barborce. Ten první, dosud nezveřejněný, se odehrál v noci z 23. na 24.srpna loňského roku, kdy nějací žízniví nenechavci přelezli plot u rampy objektu a odnesli si sebou ve svých útrobách snad 30 piv z načatého sudu. Co, piva vem čert, ale oni si k tomu navíc zapůjčili i dva stojánky na mikrofony, které nám dodnes schází. Pokud by se v někom pohnulo svědomí, mohl by je po osmiměsíční zápůjčce zase nepozorovaně vrátit. Háta na nové nemá a příští měsíc chystá v místní sokolovně uspořádat po několikaleté odmlce opět pokračování pěvecké soutěže Karúzošou pod novým názvem I my máme talent.

V případě poškození vozidla KIA Carnival naši vyšetřovatelé po ohledání místa činu usoudili, že se tentokrát bude určitě jednat o jiné pachatele. Z pachových stop a hlavně ze způsobu poškození tlakových hadic je patrné, že škodu na vozidle mají na svědomí šeptouchovské kuny :-)

To rozum nebere!?                                                                                  -sv-  

—————

Zpět