Naplnění účelu

10.10.2018 00:10

V sobotu večer po zveřejnění výsledků komunálních voleb v Perle Posázaví mi přišly na mobil dvě děkovné SMS. První byla od starosty, tu si nechám pro sebe, a druhá od jedné z mnoha žen na kandidátce SNK pro Ledeč, a ta zněla:

Dekuji za Tvoji velkou podporu SNK. Ze to obhaji Zdenek, jsem ani na vterinu nepochybovala. Ze me taky budou volit, jsem mile prekvapena. Mas na nasich 7 mandatech urcite svuj nemaly podil. Diky a hezkou noc Ti preji.

Obratem jsem odpověděl:

Diky. Trump si na svoje vitezstvi musel sjednat ruske hackery, kdezto v ledecske kotline na to stacil jeden foxterier. :-) Gratuluji vam vsem.

Tím naše korespondence neskončila. Ještě přišla jedna odpověď, ale fakt dost dobrá!!:

Ale fakt dost schopnej!! Tak uz dobrou noc.

Soukromá korespondence by se bez dovolení zveřejňovat sice neměla, já jsem se proto snažil zachovat diskrétnost a možná taky jsem si celou tu korespondenci vymyslel, abych tak mohl výstižně a originálně vyjádřit svoji radost a uspokojení. Co vy víte? Lépe, jak ty esemesky, bych to ale nesvedl. 

A to poděkování beru jako potvrzení od certifikované osoby, že web LedečBezCenzury již podruhé během 4 let své existence splnil svůj účel, pro který byl založen. Splnil ho do puntíku. S vtipem a nadhledem. 

Sebechvála prý smrdí. Když vás nikdo nepochválí, musíte tak učinit sám, říká se taky. :-)

A ještě jedno zjištění jsem přitom objevil. Že i ženy dokážou být uznalé a vděčné. Všimněte si, že v zastupitelstvu budou tentokrát tři, jedna krásnější než druhá a všechny z SNK pro Ledeč! :-)

Tak! A můžu zavřít krám kanalizačních stránek. Ještě pár dní budu komentovat koaliční dohadování, volbu starosty, případné jakoby překvapivé rezignace a zjevení náhradníků, obstrukce a rošády ve složení zastupitelstva, které stejně nic na věci změnit nemohou, a pak svoje kritické péro uschovám do šuplíku, vytáhnu místo něj to poetické a budu se jen bavit psaním. Pokud se vy budete se mnou přitom bavit čtením, budu rád. :-) Vždyť jen včera na stránky nahlédlo 460 view! A to je o 177 víc, jak počet volebních hlasů pro zas_tupitele č.14. :-)

Stanislav, svobodný pán ze Štěpánova

Unikátní návštěvy webu v říjnu 2018

—————

Zpět