Mluvka Pavka

02.10.2014 07:56

 

Slavný neznámý, konsensuální manager, ověnčený řadou titulů, to je mluvka Pavka. Na zastupitelstvu města si už léta rád bere slovo ke všemu, kde se může blýsknout.
Mluví, aniž ví o čem, aniž si o tom něco přečte, pokud teda je co, bez skrupulí lže a sám té lži první věří. Umí se také dobře sám sebe představit a pochválit. O druhých však v takových superlativech nemluví. No prostě: vrozená skromnost.:-)

Na bowlingu krátce po minulých komunálních volbách se nechal slyšet: "Je pravda, že starosta moc rozumu nepobral, ale není důležité, jaká je hlava, ale jaký je krk, který tou hlavou otáčí!" Pak to ještě několikrát zopakoval na jiných místech. On, pan důležitý!

Na posledním zastupitelstvu města se vyjádřil ke snaze občanů Vrbky odejít od města k obci Kozlov asi takto: "Jako řádný hospodář mám problém darovat pozemky ve Vrbce obci Kozlov jen tak. Měli bychom je nechat nějak ocenit a pozemky Kozlovu pak prodat."

Zapomíná přitom na to, jak město k těmto pozemkům v roce 1990 přišlo, zapomíná na pojem historický majetek obce a občany Vrbky by nejraději nechal odejít s uzlíčkem osobních věcí, jako při poválečném odsunu nebo jako když nějaký prostopášný necita oškube po rozvodu svoji bývalou manželku!


To rozum nebere!?                                                   -sv-                 

 

—————

Zpět