Mimoň ve Varech

03.07.2017 06:57

Do Varů dorazil Mimoň. Nebo do Mimoně Vary? Teď si nejsem jist, ale oboje je možné. Budeme se držet raději první varianty, neboť ta druhá by mohla skončit nepředstavitelnou přírodní katastrofou. Víte přeci, co by to pro naši planetu představovalo?! Jak moc by se zemské desky musely posunout?!

Takže: Do Varů dorazil Mimoň. Zničeho nic se objevil na oranžovém koberečku a pořadatelé Senzejšn obdivně volali: "Zázrak, zázrak, 3x zázrak!" Něco takového totiž nečekali ani ve snu. Největší z Mimoňů na nejmenší ze Senzejšn! Tato zpráva od dnešního rána plní stránky všech předních evropských periodik, a to nejen bulvárních. Náš web nemohl zůstat pozadu.  

Jako první ji přinesl seriózní kroměřížský Paskvil a o pět minut později i bystrý humpolecký Ňoumabild. Oba do svého pravidelného vydání nechaly vložit oranžový dvojlist s rozesmátým Mimoněm rozpláclým na oranžovém koberečku, kde poněkud nešťastně splýval s pozadím, takže důstojnost Mimoně trochu více utrpěla. Ostatní média již toto faux-pas neopakovala a slavného Mimoně v jeho ještě slavnější póze postavila do popředí dění ve Varech, jak si to hvězda hvězd zaslouží a jak můžete nyní vidět i vy na přiložené fotografii. Doprovázel ho také jeho přítel senátor s kolegou Mourkem. Ty se nám zastihnout nepodařilo, ale víme bezpečně, že přestřihli společně slavnostní pásku, zapózovali pro fotografy a rozdali pár předtištěných autogramů a kyselých úsměvů.

Ptáte se zajisté, jak se Mimoň ve Varech ocitl? Naší redakci se podařilo vypátrat, že po jeho přestěhování z Kroměříže do Humpolce usoudila rada kraje, že by měla do Varů vyslat také svého zástupce, a z Humpolce, odkud to je do Varů nejblíže, byl naposledy před 40-ti lety legendární Hliník, takže pro tentokrát nominovala Mimoně, který byl zrovna bez role a po ruce. Mimoň nominaci ochotně přijal a do Varů na Senzejšn dorazil rád a jako vždy oslnil. Hlavně jeho elegantní taštička budila obrovskou pozornost a stane se určitě hitem tohoto léta a zřejmě i symbolem nové volební kampaně stejně jako Mimoňův slogan ZÁZRAK, ZÁZRAK, 3x ZÁZRAK. :-)

To rozum nebere!? Tentokrát opravdu ne!! Tolik za mě a za náš web. -sv-

 

—————

Zpět