LuŠtěLa opět dobyla Matrix

17.10.2015 02:31

Téměř po šesti letech se ledečská dívčí pěvecká skupina LuŠtěLa vrátila v pátek 16.10.2015 na místo činu - do žižkovského klubu Matrix (dnes Storm), který znovu, stejně jako 23.ledna 2010, dobyla!

Klub sice tentokrát nepraskal ve švech jako před 6-ti lety, ale 350 lístků prodaných v předprodeji + dalších 200 příchozích bylo v sále vidět a taky patřičně slyšet. Půlhodinu předem již skandovali LuŠtěLa, LuŠtěLa! Atmosféra půlnočního koncertu byla v mnohém podobná tomu z roku 2010. Na pódiu však již nekřepčila trojice dívek živých z 8.B, ale pouze dvě zbylé a dospělé divoženky, které si to zjevně užívaly a burcovaly publikum ke společnému zpěvu známých luštělích hitů počínaje Fejsbůkovým pedofilem a konče 15-tinami. Publikum znalo naše texty i po těch letech! Jak by ne, když na YouTube mají již ke 4 milionům view. :-)

Ochranka i fotografové měli plné ruce práce. Štěpánka s Larisou byly 40 minut na pódiu jak v tranzu, kozy však ani tentokrát neukázaly, i tak přední řady publika doslova pobláznily. Zazpívaly deset svých hitů, absolvovaly společné fotografování a po koncertě se vmísily do publika a bavily se s ostatními až do páté ranní. A já, hrdej táta LuŠtěLy, ujížděl sychravou nocí ke svému PC, abych vše začerstva dokumentoval. :-)         -sv-

23.ledna 2010 LuŠtěLa v Matrixu

    

16.10.2015 LuŠtěLa ve Stormu

 

Současná LuŠtěLa s žižkovským publikem

Pedofil, jak vyšitej :-)

—————

Zpět