Kráva utekla od jesliček

15.12.2017 18:52
Sedmiletá kráva Stormy ve čtvrtek dvakrát utekla z ohrady jesliček před kostelem. Útěkářku musela nahradit mladší kolegyně.
 
Poprvé Stormy utekla ve čtvrtek brzy ráno ještě před svítáním. Policie okolo druhé hodiny ranní dostala hlášení, že kráva pobíhá okolo dálnice.
Odchycení příslušnice herefordského skotu, ač si vyžádalo uzavření několika dálničních pruhů, bylo snadné, neboť jeden ze zasahujících policistů má ranč s dobytkem. Stormy odvedl na parkoviště, odkud byla převezena zpět ke kostelu.
Ani ne po pěti hodinách ale policie vydala na twitteru varování, že kráva je opět na útěku a že tentokrát si vykračuje po jednom z městských bulvárů nedaleko kostela. "Kráva na útěku. Opět. Ne, nemůžeme uvěřit, že o tom zase tweetujeme," napsala policie.
Odchyt byl opět komplikovaný, jen se odehrál ve čtvrtém podlaží parkovacího domu, který se Stormy rozhodla prozkoumat. Do jesliček se ale nevrátila, místo toho byla převezena zpět na domovskou farmu, odkud pak ke kostelu odjela jiná kráva, která Stormy v biblickém výjevu nahradila.
Přečetli jsme za vás včera na EuroZprávy.cz zde. Tentokrát se to naštěstí netýká ani mě, ani Perly Posázaví. :-) -sv-
Kráva utekla
aneb 
Kdo radosti doma nemá
ten ji marně jinde hledá
 
Kráva utekla
jo to se stává
nebyla vzteklá
jenom zvědavá
 
Rodina svatá
to pro ni není
furt někde lítá
na zvonec zvoní
 
Utekla z chléva 
běhá po nocích
jo to se stává
i o Vánocích
:-)

—————

Zpět