Jsme stejně staří

28.09.2018 01:28
Kdo? Já a můj web. Jak to? Mně letos v lednu bylo 65 a web LBC dnes v 18:04 hodin zaznamenal 65 tisíc návštěv od svého vzniku v roce 2014. Na kanalizační stránky slušný počin, si myslím. Díky vašemu zájmu (v tyto dny 350 view denně) stárne web LBC mnohem rychleji, než já a za 4 roky mě tak dokázal dostihnout. I když je pravda, že jsem mu šel tak trochu naproti. Ne, že by mi byly 4, ale někdy se tak trochu jako malý kluk chovám a mám radost z úplných maličkostí nebo přímo pitomostí. Štěpánka, která mě zná nejvíce, mi sama říká, že jsem teď miloučký jak malý kluk. A já to beru, šéfe. :-)
 
Vlastně jsem to nevědomky ale úplně přesně vystihl v názvu včerejšího fejetonu: 
 
Včera šedivák - dneska sýkorka. :-)
Když se na web LBC podíváte pozorněji, tak zjistíte, že toho už taky dost pamatuje. Jako já, šedivák. Stačí jen nahlédnout do sekce Prů...(švihy) nebo To rozum nebere!?. Valit oči budete i po rozklinknutí složky Rašovec, nebo Starostenské příběhy či Jak se volilo. Je to taková malá digitální Paměť ledečského národa.
 
Pokud letošní volby dopadnou, jak jsem si dovolil tipnout v článku 7 dní do voleb, tak budu moci kritický tón webu LBC trochu upozadit a věnovat se dál hlavně příjemnějším a úsměvnějším tématům, jak se už stále častěji o to pokouším ve svých Fejetonech. Název webu však zůstane i nadále LedečBezCenzury, neboť jsem si doménu s tímto názvem před týdnem předplatil i na další rok. :-)
 
Jestliže po volbách zůstanou u vesla v Perle Posázaví Nezávislí, ať už jedni nebo druzí, nejlepší by bylo jedni a druzí, tak snad již nebude necenzurované kritiky třeba. Mým snem bylo vždycky, aby na radnici byli lidé, kteří to chtějí dělat a kteří na to mají. Ne nějací političtí pohlaváři, kteří se tam nechali vyvézt stranickým výtahem. K tomu je Ledeč tentokrát hodně blízko. Jsem ale mimo ledečské dění již dlouho, nemám s IQ foxteriéra patent na rozum a mohu tak snadno sklouznout mimo mísu. A to bych nerad.
 
Včera po večerních zprávách v 18 hodin na ČRo2 zaznělo:
 
Na konci života nás nebude zajímat kolik jsme vydělávali, v jakém domě jsme žili, nebo jaké auto jsme měli, ale  na konci života budou důležité jenom ty okamžiky, ve kterých jsme byli opravdu šťastní.
Ale nebudeme předbíhat a hodnotit den nebo i ten život před večerem. Týden to s vámi ještě vydržím. :-) Chtěl jsem jen dát najevo, že jsem připraven z virtuálního veřejného života odejít a věnovat se pouze hravému psaní, občasnému veršování a rozjímání, humoru, písničkám a životu. Možná i malování. Do toho bodu zlomu zbývá možná 7 dní. Záleží to hlavně na vás. Já mám zatím stále o čem psát a co kritizovat. :-) 
 
Vždyť v pondělí bude už zase zasedat zastupitelstvo a řešit ČOV v Háji. Jestli i křižovatku Průsečná a jestli se na ní vejdou kamiony a zásobování, uvidíme, uslyšíme. Jestli tedy do on-line přenosu nezasáhne cenzura anebo už opravdu naposledy zas_tupitel. :-) -sv-  

—————

Zpět