Jindřichova chyba

08.12.2016 10:04

Aktuální glosa

Média jsou plná Jindříškovy aféry. Přepírají se v nich všechny chyby hradního protokolu z poslední doby, spekuluje se o jejich příčinách, o novinářské etice i o důvodech, které vedly k odchodu protokoláře z hradu. Oficiálně to byly důvody osobní a zdravotní, neoficiálně táborová bitva na hradě. 

Jsou to paradoxy: Hrátky s pérem Václavovi v Chile prošly, Jindřichovi doma ne! :-)

Nebudeme se ale na našem webu amatérsky a lacině podílet na pitvě této causy a hradních vztahů, ale protože jsem měl tu čest se s oběma před 6-ti lety v Perle Posázaví setkat, tak jsem si při vzpomínce na to setkání dal dnes po ránu práci a objevil zřejmě tu nejzávažnější chybu, které se Jindřich (a možná i Václav) dopustil: 

Měli si vzít příklad z polské medvědice a zachovat se jako ona! 

Polská televize TVN24 totiž přinesla nedávno tuto zprávu:

Varšava - Se zjevným potěšením se válela medvědice v čerstvě napadlém sněhu v pohoří Bieszczady na jihovýchodě Polska - než si všimla, že ji při dovádění natáčí skrytá kamera. Fotopast vzápětí rozbila.

Kdyby se Jindřich zachoval jako polská medvědice, žádná aféra by nebyla. 

Vše by se zase přikrylo, ututlalo, zametlo a za čas zapomnělo. Pro příklady nemusíte jezdit ani do Polska. Na našem webu je naleznete taky. :-) -sv-

Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/polska-medvedice-rozbila-skrytou-kameru-ktera-ji-natacela-20161208.html

 Se zjevným potěšením se medvědice válela v čerstvě napadlém sněhu v pohoří Bieszczady na jihovýchodě Polska - než si všimla, že ji při dovádění natáčí skrytá kamera. Fotopast vzápětí rozbila.

Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/polska-medvedice-rozbila-skrytou-kameru-ktera-ji-natacela-20161208.html

—————

Zpět