Ještě že ty politické strany máme.

08.10.2014 20:17

 

Na začátku tohoto týdne, který vyvrcholí v jeho konci komunálními volbami, se v poštovních schránkách spolu s letáky různých "marketů" objevily i letáky většiny subjektů, které se v těchto volbách ucházejí o přízeň voličů. Letáky plné hodnocení a různých slibů, ale i varování, na koho že si má dát našinec pozor, než vhodí svůj hlasovací lístek do volební urny. Nejinak je tomu i na volebním letáku ČSSD,  kde pan starosta hodnotí svým pohledem volební období, ve kterém stál spolu s místostarostou v čele našeho města.  

Až poslední "poznámka" opět ukázala, jak se v tomto volebním období výrazně změnila kultura jednání zastupitelstva. Dle slov pana starosty to byly politické strany, "které se snažily pro město udělat maximum". 

Jak vidíte, čtenáři a občané, vůbec to nebyli zastupitelé, ale politické strany, které pracovaly pro město. Potom je na místě otázka, proč vlastně ty zastupitele v Ledči máme, když pro nás pracují strany. Bohužel zastupitelé SNK za sebou žádnou stranu nemají a tak musí pracovat sami a řídit se vlastním rozumem.  

Takže závěrem - ještě že ty politické strany máme, kdo by pak spravoval naše město a dělal pro něj maximum, když to nedělají lidé, kteří stojí v jeho čele a kteří by se měli řídit vlastním rozumem a svědomím.  

 

za Nezávislé pro Ledeč Zdeněk Tůma

 

 

—————

Zpět