Inertní nabídka

17.03.2018 00:17
Neopakovatelná a jedinečná příležitost se nyní s nastupujícím jarem nabízí všem velko i malo podnikatelům v oblasti zplanýrování dosud ladem ležících pozemků, černých terénních úprav, falešných kompostáren, kácení dubajích lesíků, budování startovacích rovinek, závodních tratí či pahorků. Od tohoto čtvrtka do druhé poloviny dubna budou opálení dělníci pracovat na rozšíření jednoho jízdního pásu dálnice, aby na něj následně mohli převést kompletní dopravu jedním i druhým směrem. Na druhé půli dálnice pak budou měnit cementobetonový kryt. 
Během prvního aprílového víkendu se v tomto úseku dálnice podle harmonogramu rovněž uskuteční demolice dvou dálničních nadjezdů. Z těchto zemních a demoličních prací vzniknou tisíce kubíků (jmenovitě Jarda Kubíků a Karel Kubíků a Láďa Kubíků a magor Petr Kubíků, Jirka Kubíků a Radim Kubíků a Pavel Kubíků a Martin Kubíků a další spousta Kubíků) odpadní zeminy, která bude deponována na zatimním melikantním odkladišti, kde bude nejprve roztříděna na Sairait a Spešl směs železobetonových ohryzků, kterou již smluvně převzala do svého majetku partyzánská firma ´Džungangheta Áemká, s.r.o. působící v oblasti Perly Posázaví. 
A ta právě podnikatelské veřejnosti nabízí tu jedinečnou a neopakovatelnou možnost levné zavážky všech nerovností a nepravostí, terénních i majetkových, nebo též vytvoření umělých pahorků v okruhu 20-ti kilometrů od jejich sídla. 
 
Množství        jakékoliv
Cena              dohodou
Doprava         zdarma
Inertnost       zaručena
 
Za diskrétní a rychlý přístup ručí sám vrchní partyzán Džungan, který na vše dohlédne.
 
Zeptali jsme se mluvčího partyzánské firmy ´Džungangheta Áemká, s.r.o. Mimoně na podrobnosti této nabídky a on nám podrážděně sdělil toto:
 "Nevím o tom vůbec nic, nehodlám se k tomu vyjadřovat....Tolik za MĚ."
Mimo mikrofony nám pak za mírnou úplatu v krabici od vína prozradil, že to bude nic proti ničemu a že k navážení používají osvědčený systém Vodsaď -  podsaď vyzkoušený před lety při zplanýrování rekultivované skládky Rašovec, což se ve firemní i městské a státosprávní historii zařadilo na první místo husarských kousků. On by na to teda osobně nevlez. Co když to je taky v totálním rozkladu jako úřad?! Obává se však jedinného, aby vláda v demisi nezískala důvěru a nepustila ke kormidlu řsd jeho stranické kolegy - politické náměstky. Termínově se to totiž překrývá a po 7. dubnu se může na politické scéně odehrát cokoli. Ano cokoliv. Třeba i zázrak, zázrak, 3x zázrak!
 
To rozum nebere!? -sv-

—————

Zpět