Hlavní motto ZM

19.12.2016 09:26

V Ledči občany z jednání zastupitelů nevylučují

Ledeč nad Sázavou – Transparentně a stále otevřeněji vůči veřejnosti. Tak to je hlavní motto současných ledečských zastupitelů.

Prvním krokem bylo například zpřístupnění podkladů k jednání zastupitelstva na městském webu www.ledecns.cz a umožnění sledování jednání na on-line přenosech.

Dalším vstřícným krokem by mělo být zařazení nového bodu do programu jednání městských zastupitelů a sice jedná se o bod nazvaný Připomínky a podněty občanů, který je zařazen vždy na začátek jednání. Občané tak dostanou příležitost vyjádřit se k záležitostem, které nejsou na programu jednání a nemusí tak čekat do bodu různé, jehož čas jen těžko odhadnout.

Připomínky a vystoupení ledečských občanů ovšem musí být v souladu s jednacím řádem zastupitelstva.

(zdroj: HB Deník

Přesvědčit se o tom budeme mít možnost dnes odpoledne od 16:00 hodin v přímém přenosu na webu www.ledecns.cz, kde bývá těsně před začátkem jednání zveřejněn odkaz na On-line přenos. 

Večer po skončení jednání ZM vám pak přineseme na webu LBC jako obvykle pár postřehů důchodce z Vysočiny o tom, jak to tentokrát probíhalo a dopadlo. Dohlédneme i na to, zda připomínky a podněty občanů opravdu zazněly. -sv-

—————

Zpět