FK Ledeč remizoval

28.08.2016 20:44

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou zavítal ve 4. kole krajského přeboru Kraje Vysočina do Jemnice, kde v zápase s místním FC Jemnicko dokázal vybojovat bod za remízu 0:0 a i po 4. kole zůstává v první polovině tabulky krajského přeboru na 6. místě. 

V příštím kole přivítají ledečtí doma FK Jaroměřice, který je nyní s 3 body na 11. místě.

JEMNICKO – LEDEČ N. S. 0:0

Zápas se nesl v bojovném duchu. První vážnější šanci měli hosté, když si na centr za obranu zaběhl Bláha, ale Kopečkovu branku minul.

Pak se na opačné straně zprava prokličkoval Kříž, ale jeho střela mířila jen doprostřed branky, kde byl připravený Bezděk. Později našel Netrdův centr Kříže, ale jeho hlavička k tyči postrádala razanci, a tak s ní gólman problém neměl. Na opačné straně pálil těsně vedle Trpišovský. Ke konci poločasu Pavel Tesař našel Kříže, ale ten opět hlavičkoval jen do náruče Bezděka. Zkraje druhé půle trefil z voleje břevno důrazný Kříž. Na druhé straně Kopeček vyrazil Bláhovu střelu k tyči. Pak se hra kouskovala velkým množstvím faulů. Pohnout s bezbrankovým stavem mohl ještě Pavel Tesař, který dostal míč do slibné pozice, ale ukvapeně levačkou minul zadní tyč.
Rozhodčí: Kučerík. ŽK: 2:2. Diváci: 180. Jemnicko: Kopeček – Máca, Koutný, Rejtar, Bastl (42. K. Tesař) – Křivánek, Frečka (76. Chalupa), P. Tesař, Netrda – Kelbler, Kříž. Ledeč: Bezděk – F. Gramer, Nepovím, J. Gramer, Bláha (76. Prchal), Turek (46. Voplakal), Trpišovský (86. Kuja), Korel, Pešek, Petřík, Machala. Nejlepší hráči: Koutný, Kříž – Bláha.

Reportáž se objevila na HB deníku 29.8. v 12:40 hodin, odkud jsme ji ihned přebrali. Tabulku a výsledek známe od včerejšího večera ze serveru fotbal.cz.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/nova-ves-znovu-loupila-na-cizim-travniku-velmi-dobre-si-vede-i-novacek-z-ledce-20160829.html

27.8.2016 16:30

Krajský přebor mužů

Jemnice, 100 diváků Rozhodčí: Kučerík, Nápravník, Havlín Šimák

                              FC Jemnicko, z.s.  0:0  FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 

           (0:0)   

-------------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština z.s. na domácím hřišti ve 4. kole I.A třídy porazila TJ Slovan Kamenice nad Lipou "pouze" 2:1 a v čele tabulky I.A třídy ji proto vystřídal Sokol Košetice, který dokázal nastřílet o 2 branky více, když vyhrál v posledním Pohledu 4:1. Při rovnosti bodů má nyní skóre 17:4, druhá Leština 15:3. 

V příštím kole zavítá Leština do Dobronína, který se na jaře přetahoval s Ledčí o postup.

Titulek z Havlíčkobrodského deníku přesto zní:

Mišovic dvěma góly udržel Leštinu na čele Átřídní tabulky

LEŠTINA – KAMENICE N. L. 2:1

V úmorném vedru se ani jednomu týmu příliš nedařila kombinace. Do vedení mohli jít hosté, ale jejich střela se odrazila od tyčky ven z branky. Balonu se zmocnili domácí a následný protiútok přetavil ve vedoucí branku Mišovic. Druhý zlomový moment pro Leštinu přišel minutu před poločasem, kdy se po dlouhém autu nejlépe ve skrumáži zorientoval Mišovic a navýšil vedení domácích. Po změně stran byli čtvrt hodinky lepší domácí, ale po zbytek zápasu byli pod tlakem hostů. Ovšem ti stihli jen snížit.
Góly: 30. a 44. Mišovic – 57. Houser. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Leština: Novotný – T. Aubrecht (71. Staněk), Prchal, Karel, Pajer – Forejt, Piskač, Císař, L. Aubrecht (89. Havel) – Štros, Mišovic.

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/misovic-dvema-goly-udrzel-lestinu-na-cele-atridni-tabulky-20160829.html

Reportáž jsme převzali 29.8. v 8:50 hod. z Havlíčkobrodského deníku, výsledek a tabulku I.A třídy pak již v neděli ze serveru fotbal.cz. Další článek se pak objevil v HB Deníku v úterý 30.8.2016. -sv-

------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/nova-ves-znovu-loupila-na-cizim-travniku-velmi-dobre-si-vede-i-novacek-z-ledce-20160829.html

27.8.2016 16:30

I.A skupina A - muži

Leština, 100 diváků Rozhodčí: Rygl, Pojezný, Nestrojů, Bajer

                              TJ Leština, z.s.  2:1  TJ Slovan Kamenice nad Lipou 

           (2:0) 

Střelci: 30., 44. Mišovic Jakub - 57. Houser Jiří 

—————

Zpět