Dva hattricky

31.05.2017 13:24

Přečetli jsme za vás v Havlíčkobrodském deníku:

Ledeč rozdrtila Přibyslav 6:1

Ledečští fotbalisté už po poločase vedli 3:1 a po návratu z kabin přidali během osmi minut další tři branky. Kuriozitou je, že šest branek si mezi sebe rozdělili jen dva hráči – Jan Pešek a Martin Trpišovský. Padly tedy dva hattricky v jednom zápase.

„Moc často se to nestává, to je pravda. My ale víme, že oba naši útočníci jsou brejkoví typy, a že když dostanou balon správně, tak skoro každý jejich únik končí gólem," uvědomil si trenér Ledče Zdeněk Jungvirt. „Jan Pešek to má teď správně srovnaný v hlavě, a jeho každý brejk končí brankou. V tomhle je Martin trochu jiný, někdy v té koncovce ještě zazmatkuje, ale proti Přibyslavi mu to vyšlo," dodal.

Výsledek se sice zdá být jednoznačný, ale na hřišti to tak velký rozdíl nebyl. „Přibyslav chtěla totiž hrát i za nepříznivého stavu fotbal, čímž se nám otevíraly možnosti na brejky. Připomnělo mi to náš zápas v Brodě, kde jsme to taky otevřeli a Hánělovi tak usnadnili hattrick," usmíval se Jungvirt.

Jeho celek díky vítězství stále drží domácí neporazitelnost. „Na domácí půdě jsme nejlepší. Je to určitě tou atmosférou a hlavně každému se hraje na svém hřišti lépe. Zná ho. Každé hřiště je jiné a nám to naše vyhovuje," zapřemýšlel nad důvody domácích úspěchů ledečský kouč.

-sv-

—————

Zpět