Bude ve Světlé BILLA?

22.06.2018 12:59

No oficiálních stránkách města Světlá nad Sázavou se objevila tato informace:

Vážení občané,

vzhledem k tomu, že se mezi místními lidmi a na sociální síti šíří dohady a dotazy k očekávanému stavebnímu záměru obchodního centra ve Světlé nad Sázavou, je na místě zveřejnit informace, které má v současné době stavební úřad k dispozici.

V místě, nám známé jako areál firmy FOREST-SERVIS, s.r.o. v Zámecké ulici, byla již pravomocně povolena stavba „Centrum obchodu a služeb Světlá nad Sázavou“. Stavebníkem této akce je developerská společnost FUERTES SVĚTLÁ s.r.o. se sídlem v Brně. Tato stavba se skládá ze tří objektů, z nichž hlavní je určen pro maloobchodní prodejnu potravin BILLA a v dalších dvou objektech vzniknou tři nájemní jednotky pro obchodní účely, s jejichž partnery probíhají v současné době jednání. Časový harmonogram realizace je stanovený podle smlouvy s hlavním partnerem Billa a generálním dodavatelem stavby (zhotovitelem) takto: zahájení výstavby v závěru června 2018, dokončení výstavby a zahájení prodeje prodejny Billa v prosinci 2018.

Samozřejmě, že každá stavba může v průběhu její realizace doznat změn jak ve vlastním provádění, tak i ve smluvních vztazích, proto se může stát, že se časový harmonogram realizace a následné uvedení do provozu změní. 

Přečetl za vás a vyhledal zde -sv-

—————

Zpět