Anonymous vyhlásili válku IS

17.11.2015 09:04

Operation Paris (#OpParis)

"V pátek 13. listopadu se naše země, Francie, stala na dvě hodiny terčem několika teroristických útoků, k nimž jste se přihlásili vy, Islámský stát. Tyto útoky nemohou zůstat bez trestu. Proto vás budou pronásledovat aktivisté Anonynmous z celého světa.

Ano, vás - havěť, která zabíjí nevinné. Budeme vás pronásledovat jako ty, kdo útočili proti redakci Charlie Hedbo. Proto se připravte na masivní reakci Anonymous.

Vězte, že vás najdeme a nenecháme. Zahájíme proti vám tu největší operaci, očekávejte velmi mnoho kybernetických útoků. Válka je vyhlášena, připravte se.

Francouzský lid je silnější než vy a z toho zvěrstva vyjde ještě silnější. Anonymous vyjadřuje rodinám obětí upřímnou soustrast.

Jsme Anonymous, Je nás celá legie. Neodpouštíme, nezapomínáme. Očekávejte nás."

 

Francie požádala o pomoc

Francie požádala všech osmadvacet zemí Evropské unie o aktivaci článku, na jehož základě ostatní členské státy poskytnou veškerou potřebnou a dostupnou pomoc napadenému státu. Všechny země (ministři obrany těchto zemí) souhlasily. 

 

Pád ruského Airbusu způsobila bomba

Podomácku vyrobená bomba měla být umístěna na palubě v zadní části pod sedačkou u okna, kde zjistili epicentrum výbuchu.  

"Najdeme teroristy, ať se skrývají kdekoli, a potrestáme", řekl Putin.

 

                                                                           (zdroj:www.novinky.cz)

 

 

 

 

                                                                                                                       

 

 

—————

Zpět