Akční všudybýlek Kíša

14.08.2018 00:14
Ve středu 8.srpna se Kíša nachomýtla při natáčení klipu k písni Modlitba za vodu od Pavlici. A to v rámci letní filmové školy TS Večernice v Chřenovicích. Velká část účastníků byli lidé s mentálním postižením.  
Tvůrci klipu chtěli hodnou a hezkou holčičku, tak se její matka TaRenda trochu obávala, zda je její dcerka ta pravá. Ale Kíša to zvládla skvěle. Byla velice ochotná a udělala všechno, co po ní paní režisérka chtěla. Maminka TaRenda si zahrála taky. To víte, taťku a dědu s IQ Foxteriéra nemá hned tak někdo, a tak nějaký ten klípek musel být pro holky hračkou. :-)
V sobotu 11.8. byly pro změnu obě vidět na Ledečském hradě, kde probíhala akce Večerní hrad, jak ho neznáte. Kastelán Luděk se svými poddanými připravil pro veřejnost z podhradí večerní prohlídky hradu včetně zajímavého programu. Jednotlivé prohlídky s živými obrazy začínaly vždy 15 minut po celé hodině a k tomu na horním nádvoří hradu probíhal průběžně další program.
Na této akci působila TaRenda coby průvodkyně po živých obrazech a Kíša jako její neposedný ocásek. Občas se někam zatoulala, jako třeba za krásnou živou paní do altánku, což se jí vůbec nedivím, taky bych se tam zatoulal. :-) Nebo mezi sakra živé šermíře na spodní nádvoří, které po boku svého taťky Jana všechny umrtvila, mečíkem posekala a nádvořím se pak neslo její vítězné "HULÁÁÁ". TaRenda vše dokumentovala a návštěvníci hradu se dobře bavili. 
Živé obrazy Kíša skvěle doplňovala svoji přítomností, tu tam poseděla, nehybně ulehla či zvědavě postávala s prstíkem v nose. To bude jednou průvodkyně, hradní paní a ozbrojená stráž v jedné osobě. Učiněná 3v1!
 
Zítra v úterý 14.8. ji s babičkou Věrou hlídáme. Řeknu vám, že pytel blech by se hlídal snáz, i když by nebyl tak roztomilý a tak akční. :-) -sv-
 
Foto: TaRenda

—————

Zpět