Ach ty hlášky

12.07.2016 10:08

Fejeton o komentářích
Minulý týden jsme s Larry oslavovaly své narozeniny. Nejprve zkraje týdne Larry 22. a pak koncem týdne já 20. Mimo jiné jsme také navštívily náš oblíbený Soukromý klub a nápojový bar Batalion v Praze 1, kam rády chodíváme posedět na dobré pití a dobrou hudbu. Tentokrát jsme měly na hudbu opravdu štěstí. Během té hodinky a půl, co jsme tam spolu klábosily, zahráli 15-tiny, Lásku na pláži a dokonce i Poslouchej. Naše luštělí hity z dob před šesti lety!

V klubu Batalion v tu dobu nebyl žádný náš známý, který by ty songy objednal, nebo se chtěl bavit na náš účet, luštělí songy tu prý zaznívají pravidelně, bez ohledu na naší přítomnost. Je ale pravda, že nás v různých pražských klubech i po těch letech lidé poznávají, hlásí se k nám, zvou nás na drink či jen tak na pokec. Tady jsme však byly inkognito, převlečené za dvě ledečské buchty, takové dvě nenápadné myšky :-)

Vzpomněly jsme si při tom našem utajovaném posezení v Batalionu na dobu luštělích začátků a taky na hlášky z YouTube, které naše klipy doprovázely. Tady je malý vzorek komentářů z let 2010-2011:

S odstupem let a vlastně již před těmi lety jsme se jim zasmály.

Takže milý Wingu a milá Kláro a vy další mudrcové, dospěly jsme a ani se nehanbíme, ani se nestydíme za to, co jsme předváděly, ani neděláme České Republice ostudu. Slušné vychování, které nám dali rodiče, si nikam strkat nebudeme, moc se nám nyní hodí. Ani vaření ježci nám ho nepodupou! :-)

Byly to s Larry, s Vanny a s mým taťkou krásné roky, plné neuvěřitelných zážitků a nádherných koncertů. Jsme za ně rády a jsme na ně patřičně hrdé! A to jak za ty chvíle na pódiu, tak i v zákulisí nebo na cestách. Sjezdily jsme tenkrát celou republiku, najezdily dohromady snad 25 000 kilometrů, potkaly se se spoustou milých lidí, kluků i holek, se spoustou známých zpěváků, zpívaly v rockových klubech v Praze, Brně, Liberci, Jihlavě, Třebíči, Hradci Králové, Pardubicích, Bratislavě, Martině a v řadě dalších měst. Absolvovaly přes 130 koncertů.

A věřte nebo ne, nikde jsme se stydět nemusely! Naopak :-)  Štěpánka

—————

Zpět