70 000 view

01.12.2018 17:05

Tak to krásně vyšlo! Na první prosincový den napadl sníh a počítadlo návštěv webu LBC dosáhlo v 17:05 hodin další astronomické mety, a to 70 000, což na statistikách webu odpovídá 382 003 view! V listopadu statistky webu zaznamenaly celkem 11 554 unikátních návštěv, při 30-ti dnech v měsíci je listopadový denní průměr 385,1 view. Taková je současná satistika našeho webu i přesto, že jsem stránky po tři týdny plnil nemocniční tématikou. Ta už se zajisté nejen mně, ale i vám přejídala. Té už tady bylo dost a je na čase změnit téma.

Témat je však všude kolem stále plno. Sice se v prosinci už nebude hrát víkendový fotbal, ani opravovat chodníky a budovat silnice, ale zato bude hned 2x zasedat ledečské zastupitelstvo města, jsou tu také už adventy, čekají na nás čerti a vánoční nálady. Tak bude zase o čem psát a bude stále důvod stránky LBC navštěvovat.

Někdo prostě mluví, někdo zpívá, někdo pomlouvá, někdo udává a já píši. :-) 

Jinak naše konkurence Seznam zprávy, která nám šlape na paty, dnes zveřejnila informaci, že:

Prosinec má být teplotně průměrný až nadprůměrný. Nejchladněji bude před Vánocemi. Naopak v příštím týdnu budou teploty vysoké, zejména v Čechách místy až 11 stupňů Celsia.

Hezký prosinec vám všem přeje -sv-

—————

Zpět