22. kolo krajských soutěží

19.05.2018 00:19

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, z.s. v 22. kole krajského přeboru remizoval v sobotu 19.05.2018 od 18:00 hodin venku na hřišti FC Chotěboř 0:0. Na ŽK z toho byla také remíza 4:4. Oproti předpokladu odehráli celý zápas jak kapitán Nepovím, tak i Petr Pešek. Ledeč zůstává na 5. místě tabulky, kam spadla v minulém kole po prohře doma s Bystřicí, která je díky tomu první.

V příštím kole hraje FK Kovofiniš v neděli 27.05.2018 od 16:30 hodin doma s celkem SK Přibyslav. Tomu patří  po dvou prohrách za sebou 12. příčka.

------------------------------------------------------------------------------------------------

19.05.2018 18:00

Krajský přebor mužů

Chotěboř, 135 diváků Rozhodčí: Havlín - Pojezný, Krondráf, delegát Šoukal

            FC Chotěboř  0:0  FK Kovofiniš Ledeč 

 ( 0:0 )

  Střelci:  nenastoupili

zdroj: fotbal.cz
------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyjádření před zápasem:
Martin Turek, asistent trenéra Ledče n. S.: Výsledkově se nám teď moc nedaří, a ani herně. Navíc nám chybí dost hráčů. Podle toho, co jsme viděli, tak Chotěboř byla v Humpolci lepším týmem a měla vyhrát. Takže nás nečeká nic jednoduchého. Ve svém středu má důrazné hráče. Budou nás chtít semlít, zvlášť, když hrají doma. Kol zbývá do konce dost, takže určitě i oni ještě budou chtít promluvit do čela tabulky a s námi budou chtít vyhrát.
Předpokládané absence – Chotěboř: R. Odvářka (zranění). Ledeč n. S.: Turek, Nepovím, P. Pešek, Petřík (zranění), Karel, Martínek (osobní důvody).
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotbalisté Ledče vyprázdnili marodku a ve 22. kole krajského přeboru zastavili výsledkový propad. To hráči Koutů a Jaroměřic se vzhledem k situaci v divizi D pomalu musí smiřovat se sestupem do I. A třídy.
 
CHOTĚBOŘ – LEDEČ N. S. 0:0
Hosté po delší době přijeli téměř kompletní a na jejich výkonu to bylo znát. Začali aktivně a Chotěboř také zaskočili agresivním presingem, což jí dělalo problémy a nemohla se dostat do hry. Dobrou příležitost si vytvořil Pešek, ale jeho střelu vyrazil Vykoukal. Domácí Keller pak hlavičkoval do břevna. Druhý poločas se domácí snažili vyrovnat s hrou soupeře, což se jim postupem času dařilo. V poslední necelé půlhodince se dostávali pořádně do zakončení. Nejprve ledečský Kuja mířil do šibenice, ale Vykoukal opět předvedl parádní zákrok. Největší šanci měl asi Koutný, který převzal před vápnem popotáhl si ho a napřáhl ke střele k tyči, ale Bezděk se vyznamenal.
Rozhodčí: Havlín. ŽK: 4:4. Diváci: 135. Chotěboř: Vykoukal – Keller, Čáp, Ďoubal, Jan Hlaváček – Bělovský, Dvořák, Martin Somerauer, Jiří Hlaváček (82. Moravec) – M. Odvářka, Hanousek (67. Koutný). Ledeč n. S.: T. Bezděk – Kuja, F. Gramer, Žemlička, J. Petřík – Vodička, Nepovím, J. Gramer, Toula, Trpišovský – P. Pešek. Nejlepší hráči: Vykoukal – Bezděk.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština, z.s. v 22. kole I.A třídy vyhrála v sobotu 19.05.2018 od 14:30 hodin venku na hřišti soupeře nad celkem TJ Jiskra Dobronín 3:4. "Úspěšnější" byla i na ŽK 5:2. Vítězstvím nad Dobronínem postoupila na průběžné 4. místo tabulky I.A třídy. Tým o bod za ní (Světlá) však má ještě jeden zápas k dobru.

V příštím kole TJ Leština přivítá v neděli 27.05.2018 od 16:30 hodin na svém hřišti celek TJ Slavoj Třešť, který je v tabulce na 2. místě.

----------------------------------------------------------------------------------------------

19.05.2018 14:30

I.A třída mužů

Dobronín, 80 diváků Rozhodčí: Novák - Terber, Holub, delegát Švarc

TJ Jiskra Dobronín 3:4  TJ Leština

            ( 2:3 )

  Střelci: 7., 21. a 62. Sedláček - 2. Štros, 15. a 17. Piskač, 87. Bárta

-------------------------------------------------------------------------------------------------

DOBRONÍN – LEŠTINA 3:4
Hned v úvodní minutě měli domácí šanci, kterou neproměnili, a z protiútoku udeřil Štros. Poté vyrovnal Tomáše Sedláček, ale další dva úniky Dobronína ke zvratu nevedly. A tak si vzal slovo hostující Piskač. A to hned dvakrát v rychlém sledu po sobě. Po přesném centru srovnal, za moment obdržel další přesný míč, a také se nemýlil! Divokou jednadvacetiminutovku završil z přímého kopu Tomáš Sedláček.
Leština byla v úvodu druhé půlky lepší, ale Dobronín její tlak ustál. Pak začal dotírat také, a Tomáš Sedláček zkomletoval hattrick. Dál se bojovalo o tři body, domácí k nim měli blízko, jenže další dva „nájezdy" neproměnily, a za to je potrestal po standardce Bárta, který byl nejdříve u odraženého míče.
„U nás je problém, že máme spoustu šancí, ale neproměňujeme je, a soupeř naopak z každé dá gól. Je to takhle pořád," doplnil rozladěný kouč Jan Chramosta.
Góly: 7., 21. a 62. T. Sedláček – 2. Štros, 15. a 17. Piskač, 87. Bárta.
Rozhodčí: Novák. ŽK: 2:5. Diváci: 80. Poločas 2:3. Leština: Březina – Aubrecht (61. Jelínek), Proněk, Pajer, Burjetka – Forejt, Piskač, Bárta, Čuřík – Štros (90. Hospodka), Mišovic (75. Prchal).
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-sv-

—————

Zpět