20000. návštěvník

09.05.2016 06:33

Vítej, neznámý dvacetitisící návštěvníku!

Počítadlo na našem webu LedečBezCenzury zaznamenalo Tvoji návštěvu někdy o pondělní noci nebo brzo ráno dne 9. května 2016 mezi první a šestou hodinou. V 05:54 jsem dokumentovala tuto událost snímkem obrazovky, který publikuji níže. 

Počítadlo návštěv však zaznamenává každý den pouze naši jednu jedinou návštěvu. Jinak těch návštěv od prvního dne, kdy stránky www.ledecbezcwenzury.cz spatřily světlo obrazovek, již statistika webu zaznamenala 97 695 !!  Mezi nimi i návštěvy z USA, Francie, Německa, Ruska, Nizozemí, Číny, Finska, Anglie, Itálie, Kanady ... a Vrbky.

To je nářez, co? Tolik mdlého rozumu, pane zas_tupiteli, jste asi ještě po ránu ve svém zrcadle neviděl !!! 

Redakce tohoto webu děkuje všem věrným i náhodným návštěvníkům za jejich přízeň a vynasnaží se i v příštích dnech, abyste zde nacházeli zajímavosti, vtip, poetiku, inteligentní humor a také nesmiřitelnou kritiku. Proto sem přeci chodíte! :-)

Do konce května tu bude 100.000. návštěva. I o té vám dáme vědět. Mohlo by to být, při dnešním průměru 374 denních návštěv, řekněme, někdy za šest dní, což bude možná už tuto sobotu. Já to pohlídám a pak vědět dám. To se nám to rýmuje :-) To Štěpánka šprýmuje.

—————

Zpět