15 dní do voleb

20.09.2018 00:20

Do komunálních voleb zbývá 15 dní a mně se minulý týden do rukou dostaly volební materiály tří volebních stran zveřejněné zřejmě v Ledečském zpravodaji. Již jsem okomentoval volební program a kandidátky stran ČSSD, KSČM a ODS. Zbývají nám ještě tři volební strany, ke kterým mi však můj zdroj nic nezaslal(a). Dnes jsem pochopil proč. Ony ty tři zbylé subjekty to tak trochu odflákly, nebo chcete-li, přistoupily k prezentaci jiným (jak říkají bratia Slováci "svojráznym") způsobem. 

Takže se dnes podíváme na jedno ze dvou sdružení nezávislých kandidátů, které si říká ZELENÁ PRO LEDEČ. Můžeme se na ně však pouze dívat, není co hodnotit, co kritizovat, na co pouzkazovat. Celá volební prezentace v Ledečském zpravodaji se smrskla na zelené tablo s jednou jedinou větou:

"KVALITNÍ ŽIVOT V MODERNÍM MĚSTĚ!"

Jenže náš web LedečBezCenzury je řízen a moderován z jedné moderní Obydlené Zatáčky, kde si dokážeme prostřednictvím digitálních technologií potřebné informace poklepem na klávesnici lehce obstarat. A tak jsem ve snaze vám předložit aktuální zelenou prezentaci navštívil stránky www.zelenaproledec.hys.cz a tam jsem se dne 20.9.2018 v 00:20 dozvěděl:

Na stránkách se usilovně pracuje, tak je zanedlouho opět navštivte. 
 
S tím jsem se však nespokojil a rozklikával dál:
 
Kandidátka Zelená pro Ledeč je dosud nedokončená, ale lze ji zhlédnout  zde a pak taky na www.volby.cz. Fotografie na webu jsou v lepší kvalitě, jak v LZ, a krátká představení u nich jsou výstižná a vtipná. Věkový průměr kandidátky jsme spočítal na 42,1 let, což bude určitě nejnižší ze všech 6-ti volebních stran. Bude to její plus, nebo mínus?  Hodnocení:
První dva kandidáti Jan Malík a Michal Simandl mají ode mne  navíc!
 
Kompletní program Zelená pro Ledeč je už k dispozici zde. Je sice podobný programu ODS, jen v barvě se liší, ale je přeci jen více konkrétnější a bez nesmyslů. Ohodnotím ho tedy oblíbenými slovy Honzy Drápely:
 
 Nemám s tím problém. :-) 
 
Problém s Revitalizací Městského stadionu však může mít ÚP a MPZ!
 
Takže, vážení voliči, mějte s tím strpení, vždyť volby začínají až 5.10. t.j. za 15 dní! -sv-

—————

Zpět