12. kolo krajských soutěží

21.10.2017 12:51

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, z.s. v 12. kole krajského přeboru vyhrál v neděli 22.10.2017 od 14:30 hodin venku na hřišti SK Kouty 5:3. Jakub Gramer dosáhl hattricku! Kapitán Nepovím po minulém neúspěchu přenechal penalty Lukáši Kalivodovi a ten je 2x proměnil. Na ŽK byl "úspěšnější" soupeř 3:2. Díky vítězství Ledeč postoupila na 5. místo tabulky. V příštím posledním podzimním kole přivítá FK Kovofiniš v sobotu 28.10.2017 od 10:30 hodin na svém hřišti celek TJ Nová Ves. Pokud soupeře porazí, opět si v tabulce o jedno místo polepší. TJ Nová Ves zatím patří 4. místo.

------------------------------------------------------------------------------------------------

22.10.2017 14:30

Krajský přebor mužů

Kouty,  100 diváků Rozhodčí: Straka - Bílek, Kubeš, delegát Šoukal

                          SK Kouty  3:5  FK Kovofiniš Ledeč n.S.

   ( 3:3 )

  Střelci: 3. Cejpek, 10. Tenkl, 29. Semrád - 22. a 40. Kalivoda (2x pen.), 26., 57., 90. Gramer J.

zdroj: fotbal.cz

------------------------------------------------------------------------------------------------

JAK TO VIDĚLI TRENÉŘI PŘED UTKÁNÍM

Zdeněk Jungvirt, trenér Ledče n. S.: Nevím, co od nich čekat, neznám je. Je to padesát na padesát, navíc jsme doma prohráli, tak tam chceme za každou cenu bodovat. Chceme udělat lepší dojem, než jsme udělali v posledním utkání na domácí půdě.
 
Richard Chylík, trenér Koutů: Do zápasu jdeme s cílem zlomit černou sérii.
 
Absence – Kouty: Navrátil, Havelka (oba zranění). Ledeč n. S.: J. Pešek (zdravotní problémy).
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

KOUTY – LEDEČ N. S. 3:5
Domácí se brzy ujali vedení, když přímo z rohu otevřel skóre Cejpek. Kouty za nedlouho zvýšily Tenklem. Jenže následovaly chyby, kterých hosté využili k vyrovnání. Ve 22. minutě lehce zatáhl soupeře Semrád a z nařízené penalty snížil Kalivoda. O čtyři minuty později srovnal Gramer. Nováček soutěže se trápil, ale přesto se osudu i nepřízni sudího vzepřel a ve 28. minutě vrátil domácím vedení Semrád. Jenže Kouty ve 36. minutě nedaly penaltu, a to se jim nakonec stalo osudným. Ještě do poločasu měli tutéž výhodu Ledečtí, exekuce se ujal znovu Kalivoda a stanovil na poločasových 3:3.
Do druhé půle vstoupili lépe znovu Koutečtí, ale šance nevyužili a pak cítili křivdu. Ve vápně hostí byl k vidění zákrok na Cejpka (podobná situace, po které hosté v prvním poločase kopali penaltu), ale tentokrát se nepískalo. Navíc u čtvrté branky domácí reklamovali několikametrový ofsajd. Nicméně hra pokračovala a Ledeč poprvé v utkání poslal do vedení Gramer. Pojistku hostí pak v nastaveném čase přidal po hrubce Stýbla Gramer a završil tak hattrick.
Góly: 3. Cejpek, 10. Tenkl, 29. Semrád – 22. a 40. Kalivoda (oba z PK), 26., 57. a 90(+1). Jakub Gramer. Rozhodčí: Straka. ŽK: 3:2. Poločas: 3:3. Kouty: Stýblo – Neumann, Nestrojil, Vařejka, Roušar, Parma, Semrád, Coufal, Cejpek, Tenkl (63. Navrátil), Navrkal. Ledeč n. S.: Beránek – Prchal, F. Gramer, Kalivoda, Nepovím, Karel, J. Gramer, Turek (87. Žemlička), Trpišovský (90. J. Pešek), P. Pešek, Petřík (82. Vodička). Nejlepší hráči: Cejpek – Gramer, Kalivoda.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština, z.s. v 12. kole I.A třídy v neděli 22.10.2017 od 14:30 hodin prohrála venku na hříšti SK Telč 2:3. Na ŽK skončil zápas 1:1. Porážka v Telči zapříčiní propad Leštiny zřejmě až na 6. místo v tabulce. V příštím posledním podzimním kole hraje TJ Leština v neděli 29.10.2017 od 14:30 hodin na svém hřišti s celkem FC Slovan H. Brod B, který je zatím předposlední.

------------------------------------------------------------------------------------------------

22.10.2017 14:30

I.A skupina A - muži

Telč,  100 diváků Rozhodčí: Kůrka - Holub, Burza, delegát Šimák

               SK Telč 3:2  TJ Leština, z.s.

 (1:2 )

 Střelci: 5. Beňo, 47. Všohájek, 68. Chalupa - 12. Štros, 34. Piskač

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TELČ – LEŠTINA 3:2
Domácím se podařila hned první akce, kdy z rohu poslal míč po zemi do sítě Beňo. Hostům vyšla druhá vážnější šance, kdy po standardce Štros nastřelil domácího hráče a míč se odrazil za záda Vašiny. Jak přes kopírák byl i druhý gól – opět ze standardní situace a opět tečovaný domácím hráčem. V druhé půli se již domácím dařilo lépe, nejprve Všohájek hezky „uklidil“ míč do branky soupeře a o konečném skóre rozhodl v 68. minutě Kudláček. Hosté ještě byli nebezpeční hlavně ze standardních situací, ale vyrovnat už se nepodařilo.
Góly: 5. Beňo, 47. Všohájek, 68. Chalupa – 12. Štros, 34. Piskač. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 1:2. Leština: Novotný – Aubrecht, Proněk, Čáslavský, Prchal – Bránik, Piskač, Bárta, Pleva – Forejt, Štros.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-sv-

—————

Zpět