11. kolo v So a Ne

16.10.2016 00:02

TJ Leština, z.s. v I.A třídě v sobotu prohrála. Ze hřiště třetího Sokola Bedřichov si včera přivezla dva góly a k tomu i dvě ŽK, sama nedokázala vstřelit ani jeden a tak prohrála 0:2. Oba góly Bedřichova vstřelil Jiří Janák a tři minuty po tom druhém byl vyloučen. V téže minutě obdržel ŽK i leštinský Štros a na kontě jich má už 8 a Leština celkem 34 ŽK. Příští víkend na svém domácím hřišti změří Leština síly s týmem z Pohledu, který je v současnosti na posledním místě tabulky. Leštině patří aktuálně 9. místo.

---------------------------------------------------------------------------------------- 

15.10.2016 14:30

I.A skupina A - muži

Bedřichov, 50 diváků Rozhodčí: Soukupová - Bílek, Beneš

TJ Sokol Bedřichov   2:0  TJ Leština, z.s. 

   (1:0)   

Střelci: 38. a 70. Janák Jiří

zdoj: fotbal.cz

BEDŘICHOV – LEŠTINA 2:0

Začátek byl v režii hostů, kteří svým důrazem a pohybem dělali domácím problémy. Po deseti minutách Bedřichov přidal a Velkou šanci měl Janák, ale únik neproměnil. Leština několikrát zahrozila ze standardních situací, ovšem skóre otevřel až domácí Janák, který si naběhl na Lacinovu přesnou přihrávku a Novotnému zahrál „na housle".

Druhá půlka začala velkým náporem hostů, kteří nutili svého soupeře k chybám. Rohy a dlouhé házené auty ale k vyrovnání nevedly. Dvakrát se totiž vyznamenal Šána. A v největším tlaku Leštiny si navíc Lacina s Janákem svou gólovou souhru zopakovali, takže hostům bylo ještě hůř.

A nezachránilo je ani to, že Janák se po chvíli nechal vyloučit. Oslabení Bedřichov ustál bez újmy. „Svým způsobem to byla ta lepší fáze zápasu. Oni to otevřeli, a Kolman mohl přidat další gól. Ale i tak jsou to pro nás těžce vybojované body. Absolutorium zaslouží Šána," doplňuje kouč Bedřichova Stanislav Muzikant.
Góly: 38. a 70. Janák. Rozhodčí: Soukupová. ŽK: 3:2. ČK: 1:0 (73. Janák). Diváci: 50. Poločas 1:0. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Karel, Pajer – Forejt, Prchal, Piskač, L. Aubrecht (63. Čáslavský), Bárta – Štros (75. Staněk).

zdroj: Havlíčkobrodský deník

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/svetla-splnila-povinnost-vyhrala-na-hristi-polenske-rezervy-20161017.html

------------------------------------------------------------------------------------------

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou remizoval v 11. kole krajského přeboru na svém hřišti s bývalým divizním účatníkem Tatranem Ždírec nad Doubravou 0:0 a v tabulce zůstává na 6. místě. V příštím 12.kole zavítá Ledeč do Moravských Budějovic, které jsou zatím v tabulce na předposledním 13. místě.

Spočítali jsme ŽK i FK Kovofiniš. Zde vede tabulku Petr Pešek s 9-ti kartami. Celý tým jich má pak na kontě rovných 40! To na tom Leština i se Štrosem ještě není tak špatně. :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------

16.10.2016 14:30

Krajský přebor mužů

Ledeč nad Sázavou, 230 diváků Rozhodčí: Stehlík - Šula, Šťastný

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou   0:0  Tatran Ždírec nad Doubravou 

              (0:0)   

zdoj: fotbal.cz

LEDEČ N. S. – ŽDÍREC N. D. 0:0

Okresní derby krajského přeboru nabídlo pohledný fotbal, ale pouze od vápna k vápnu. Oba týmy předvedly taktickou bitvu. Brankáři byli bez práce. Zápas tak dospěl do bezbrankové remízy. „Oproti minulému týdnu, kdy padlo v Přibyslavi osm branek, jsme celý týden pracovali na taktice, kterou hráči proti nejlepšímu týmu přeboru splnili do puntíku. Tentokrát jsme s bodem spokojeni," řekl ledečský kouč Zdeněk Jungvirt.
Rozhodčí: Stehlík. ŽK: 4:4. Diváci: 230. Ledeč n. S.: Svoboda – Korel, F. Gramer, Nepovím, J. Gramer – Bláha (85. Vladyka – 89. Voplakal), Turek (71. Toula), J. Pešek, P. Pešek – Petřík, Machala. Ždírec n. D.: Pometlo – Kučera, Michalec, Fikar, Štukhejl – Kysilko (75. Dvořák), Čalkovský (61. J. Novotný), Kolouch (55. Klimeš), Pátek – Najman, Smejkal. Nejlepší hráči: P. Pešek, J. Pešek, Korel.

zdroj: Havlíčkobrodský deník   -sv-

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/zapas-o-druhe-misto-vyhral-havlickuv-brod-20161017.html

 

—————

Zpět