Tůma již naznačil

10.10.2018 12:21

O možném pokračování několika vysočinských starostů píše dnešní iDnes zde:

Podobně rozhodnuto, i když ještě ne podepsáno a definitivně ujednáno, je v Ledči nad Sázavou. Zisk 7 mandátů z 15 zaručuje starostovi Zdeňku Tůmovi pokračování ve funkci.
 
Jeho SNK pro Ledeč bude o koalici teprve vyjednávat. Stačí mu jediný partner. A toho by mohl najít v dalším nezávislém uskupení Zelená pro Ledeč, za nějž uspěl i dosavadní místostarosta Jan Drápela. 
 
„Ve sportu se říká, že vítězná sestava se nemění," naznačil Tůma.
Se svou troškou do mlýna přispěchal a taky trochu zmatečně informoval i HB deník zde:
V Ledči je jasno
Velké změny by neměla radnice zažít ani v Ledči nad Sázavou. Tam jasně zvítězilo Sdružení nezávislých kandidátů pro Ledeč se sedmi mandáty, starosta Zdeněk Tůma získal 1 114 hlasů. 
„Jednání o radnici se budou vést koncem týdne, ale myslím, že je jasno už teď. Voliči se rozhodli svými hlasy pro pana Tůmu a není důvod to měnit," informoval tajemník??? :-) městského úřadu Ledeč Jan Drápela, který kandidoval za Zelenou pro Ledeč.
V předvolebním Ledečském zpravodaji však Drápela oznámil, že pokračovat nehodlá:
 
Uplynulé čtyři roky byly pro mě ty nejnáročnější a nejrychlejší v životě. Skloubit zaměstnání, místostarostování, rodinu a koníčky bylo opravdu náročné, a proto již neplánuji usilovat o další funkce. Do blížících se voleb se chystám opět kandidovat a dostanu-li vaši důvěru, budu pracovat už jen jako řadový zastupitel, který se bude věnovat svým oblíbencům - kultuře a sportu. Musím vrátit svůj čas všem, kterým ho dlužím, a taky zhubnout těch 10 kilo, které jsem po dobu místostarostování nabral. 
Vyhledal a přečetl za vás t.č. stále na chirurgii, ne psychiatrii, hospitalizovaný -sv-

 

—————

Zpět