Předvánoční zastupitelstvo

19.12.2018 00:19

Dnes ve středu 19. prosince 2018 se uskuteční od 16-ti hodin snad letošní poslední zasedání ledečského zastupitelstva města. Na programu bude hlavně projednání a schválení pravidel pro rozpočtové provizorium na rok 2019, změna zakládací listiny městské společnosti TS Ledeč nad Sázavou, s.r.o. a projednání a schválení dodatku č.2 na investiční akci Spolkový dům Habrek. ČSSD ve volebním programu svým voličům slibovala v bodě 3), cituji: "Budeme revidovat megalomanské stavby typu "Spolkového domu" v Habreku..." , tak jsem zvědavý, jak se oranžová dvojice Vaněk, Píbil s tímto svým megalomanským slibem popere. Nebo to zase bude pro ně běh na dlouhou trať, jak jsme mohli od nich neustále vidět a slyšet po celou dobu temna.

S programem předvánočního zasedání se můžete seznámit na městském webu, anebo na níže přiložené pozvánce. Jednání budeme sledovat jako obvykle v on-line přenosu a po jeho skončení doplníme tento článek o postřehy z jednání. Budou-li nějaké. -sv-

Po jednání:

Postřehů moc nemám. To rozčarování plno. Dva socani Vaněk a Píbil se totiž po svém "supervýsledku" ve volbách k jednání zastupitelstva města ani nedostavili. A já se tak těšil na jejich boj proti megalomanským stavbám typu "Spolkového domu" v Habreku. Tak takhle teda ne, soudruzi! Před volbami slibujete a pak ani nepřijdete na projednávání tak důležitého bodu! Vždyť ve vašem volebním programu měl prioritu č.3 !!! A sliby se maj plnit o Vánocích! To přeci ví i malé dítě! :-)

Čekal jsem, že třeba navrhnete přesun Spolkového domu z Habreku do Středočského kraje, anebo že přijdete s nápadem vybudovat novou asfaltovou cyklostezku přes pole a lesy napříč Jestřebnicí, pak pokračovat po železniční tratí Posázavského pacifiku přes Chřenovice až do Vlastějovic. Poskytovatelům dotace byste trasu mohli zdůvodnit tím, že po trati nikdo nejezdí a ČD krachují. Rokle na Jestřebnici by šlo snadno a bez povolení zasypat stavebním odpadem z rekonstrukce D1. 

No, měli jste to udělat. Kdo jiný, než vy dva! :-) 

Tak jsem po hladkém projednání bodu 10) 11 hlasy PRO zklamaně vypnul počítač a šel se kouknout do ledničky. -sv-

—————

Zpět