Polná prověří oba

11.09.2016 10:11

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou dnes změří svoje síly s TJ SAPELI Polná, která po 5. kole figuruje na 2. místě tabulky krajského přeboru a měla by být na svém hřišti pro Kovofinišáky tvrdým oříškem.

TJ Leština z.s. pro změnu hostí na svém hřišti TJ Polná z.s., která po 5. kole figuruje na 12. místě tabulky krajské I.A třídy. V Leštině v 6. kole narazí také na tvrdé oříšky. 

Jak je to možné? FK Ledeč změří síly s polenským SAPELI Áčkem, TJ Leštinu prověří polenský SLAVOJ Béčko.  Oba zápasy začínají v 16 hodin a po 18. hodině doplníme tento článek o konečné výsledky. Držíme palce, aby oba naše týmy uspěly.  -sv-

Oba týmy bohužel prohrály. FK Ledeč klesl na 7. místo, TJ Leština zůstavá 2.

SAPELI POLNÁ – LEDEČ N. S. 4:0

Domácí se zápasu s nováčkem soutěže obávali, a tak možná i proto na Ledeč nastoupili a dostávali ji do problémů. Hosté čelili ofenzivním nájezdům sapeláků dlouhou dobu a jednou i sami zahrozili, ale daleko více šancí měla Polná. Ujala se až ta, kterou připravil Macko přesným centrem pro Navrátila, který nedal hlavou Bezděkovi šanci.

I druhé dějství mělo dobré tempo a na gólové příležitosti se nečekalo dlouho. Dvořáčkův pokus skončil mimo, na druhé straně zasáhl pohotově Herink. V 57. minutě už to ale bylo 2:0, protože Dvořáček prostrčil míč na Macka, a ten protrhl střeleckou smůlu. Vzápětí měl gól na kopačce Navrátil, ale Bezděk míč vyrazil na roh, po kterém se ovšem prosadil Reiterman. A to nebylo vše, protože o minutu později vyslal Fišer do úniku Macka, a ten lobem pečetil výhru svého týmu. Do konce zápasu se zrodilo dalších několik šancí, ale gól už žádný.
Góly: 40. Navrátil, 57. a 61. Macko, 60. Reiterman. Rozhodčí: Straka. ŽK: 1:2. Diváci: 120. Poločas 1:0. Sapeli Polná: Herink – Tržil, Reiterman, Barák, Boháček – Takács, Fišer (63. Padrnos), Macko, Dvořáček – Špendlíček (69. Fic), Navrátil. Ledeč n. S.: Bezděk – Kuja, F. Gramer, Vladyka, Voplakal – J. Gramer, Bláha, Korel, Pešek – Petřík, Machala. Nejlepší hráči: Macko, Reiterman, Takács.

zdroj: Havlíčkobrodský deník

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/humpolec-stacil-dvougolove-manko-jen-snizit-20160912.html

 

LEŠTINA – SLAVOJ POLNÁ B 0:1

Domácí začali tlakem, ale za prvních deset minut se jim branka vstřelit nepodařila. A tak se trestalo na druhé straně, když se prosadil Jaroš. Od té doby se hra Leštiny sesypala a Polná mohla do poločasu svůj náskok navýšit. Všem domácí podržel brankář Novotný. Po změně stran se Leština snažila s výsledkem něco udělat, ale nepovedlo. Štros dokonce nastřelil břevno. „Dneska nám nebylo přáno vstřelit gól," řekl trenér David Hospodka.
Góly: 15. Jaroš. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 3:3. Diváci: 130. Poločas: 0:1. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Čáslavský, Prchal, Karel, Pajer – Forejt, Piskač, Pleva (65. J. Proněk) – Štros, Mišovic (83. Staněk).

zdroj: Havlíčkobrodský deník

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/svetla-doma-opet-ztratila-tri-body-si-odvezl-novacek-z-kosetic-20160912.html

 

—————

Zpět