Parkovné za 2,- Kč

18.12.2014 08:44

 

Jak už jsme naznačli v předchozím článku "A ono to jde!", podařilo se novému vedení města dojednat výhodnější podmínky placeného parkování na Husově náměstí. Rada města Ledeč n.S. v pondělí 15.12.2014 schválila nové znění Nařízení města a nový Provozní řád placeného parkoviště, které následně zveřejnila na městském webu www.ledecns.cz, kde se s nimi můžete podrobně seznámit.

Provozní doba placeného parkoviště je Po - Pá 7-17 a So 8-12. První hodina parkovného se z původních 5+10,- Kč snížila na 2,- Kč, placená místa k parkování jsou nyní po celém náměstí, kde lze parkovat, cena rezidenční karty je pro všechny stejná 3000,- Kč ročně, kontrolu nad dodržováním provozního řádu bude zajišťovat MěÚ Ledeč n.S.

Účinnost Nařízení města a Provozního řádu je od 1.1.2015, to je za 16 dní 15 :-)

No prostě, když se chce, tak to jde!                                  -sv-

 

Ale přeci jen ještě dvě připomínky:

Pokud jsou od parkovného osvobozena vozidla invalidů, jak je uvedeno v bodě 11 Provozního řádu, neměla by zůstat parkovací místa pro invalidy na přiloženém plánku bez barvy?

Změnu barvy však bude třeba v RM znova projednat, aby někdo hned nepodal trestní oznámení, že to bez barvy tedy projednáno nebylo a nebylo a že by se mohlo jednat o parkovací podvod :-) 


 

—————

Zpět