Víkendový fotbal

25.09.2016 10:21

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v sobotním zápase krajského přeboru tento víkend opět zvítězil, a to na hřišti FC Slavoj Žirovnice, díky dvěma gólům Jana Peška v 61. a 82. minutě vyhrál 2:0. FK Ledeč postoupil v tabulce na 5. místo a v příštim 9. kole přivítá na svém hřišti 3. tým tabulky Slovan Havlíčkův Brod.

-------------------------------------------------------------------------------------------

24.9.2016 15:30

Krajský přebor mužů

Žirovnice, 100 diváků Rozhodčí: Nápravník, Kučerík, Hanzl, Švarc

                  FC Slavoj  Žirovnice  0:2   FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 

(0:0)   

Střelci: 61. Pešek Jan, 82. Pešek Jan

-------------------------------------------------------------------------------------------

ŽIROVNICE – LEDEČ N. S. 0:2

Domácí sice sehráli solidní partii, ale body jsou ve správných rukou. Ledeč působila živějším dojmem. Do vedení mohla jít už v prvním poločase, ve 38. minutě střelu špílmachra Nepovíma zastavila tyč. Předtím spálili své příležitosrti J. Pešek s Trpišovským, za domácí se snažil kontrovat Dařílek, ale namířil vedle. Na góly se čekalo hodinu. Po ní rozehrál spolupráci s Trpišovským J. Pešek a střelou k tyči překonal Švece. Tentýž hráč obstaral i pojistku vítězství Ledče, osm minut před koncem se trefil po závaru v šestnáctce Žirovnice. Domácí sice reklamovali, že míč nepřešel brankovou čáru, ale rozhodčí Nápravník gól uznal.
Góly: 61. a 82. J. Pešek. Rozhodčí: Nápravník. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Žirovnice: Švec – P. Houška, Knotek, Vilímek, Drechsler – Rozporka, Staněk (53. J. Houška), Dařílek, T. Houška – Krtek (63. Pokorný), Hřebecký (82. Cajz). Ledeč nad Sázavou: Svoboda – Machala, Petřík, P. Pešek, F. Gramer – J. Gramer (82. Vladyka), Nepovím, Korel (63. Toula), Turek – Trpišovský, J. Pešek (82. Voplakal). Nejlepší hráči: T. Houška – F. Gramer, J. Pešek.

zdroj: Havlíčkobrodský deník

------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/slagr-osmeho-kola-ovladl-zdirecky-tatran-20160926.html

TJ Leština, z.s. hraje až dnes a doma. Na svém hřišti přivítá v zápase I.A třídy TJ Slavoj Pacov. Začátek zápasu je v 15:30 a jeho výsledek doplníme kolem 18. hodiny ze serveru souteze.fotbal.cz.  

-------------------------------------------------------------------------------------------

25.9.2016 15:30

I.A skupina A - muži

Leština, 100 diváků Rozhodčí: Janovský, Zadina, Bouda, Hanzl

TJ Leština, z.s.  1:3  TJ Slavoj Pacov

(1:1)   

Střelci: 12. Pražák !vlastní) - 2. Přibyl, 46. Kabíček, 88. Rybčák

-------------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština podruhé na domácím hřišti prohrála a klesla na 5. místo tabulky I.A třídy. V zápase s Pacovem se opět žlutilo, rozhodčí vytáhl 8 ŽK, které rovnoměrně rozdělil po 4 na každou stranu. Příští zápas TJ Leština sehraje na hřišti vedoucího týmu Sokol Košetice, který ještě neztratil ani bod a vede suveréně tabulku I.A třídy s plným počtem 24 bodů a se skóre 27:4. -sv-

LEŠTINA – PACOV 1:3

Podruhé za sebou se Leštině nepodařilo doma naplno bodovat, když tentokrát odevzdali všechny body Pacovu. Domácím se nepovedly vstupy do obou poločasů. V prvním inkasovali hned ve druhé minutě, potom si Pražák vyrovnal vlastním gólem, ale druhý gól Leština inkasovala hned z první akce po přestávce. Tři body pro Pacov pojistil Z. Rybčák po chybě domácího Karla.
Góly: 12. Pražák (vlastní) – 2. Přibyl, 46. Kabíček, 88. Z. Rybčák. Rozhodčí: Janovský. ŽK: 4:4. Diváci: 100. Poločas: 1:1. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Čáslavský, Karel, J. Pajer (81. Čejka) – Forejt, Piskač, L. Aubrecht, Pleva (71. Staněk) – Štros, Bárta (55. Mišovic).

zdroj: Havlíčkobrodský deník

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět