Mám zabaleno

22.12.2018 00:22

Sice jsem toho poslední dva měsíce doma moc nepobyl, bylo to pouze 19 dní, přesto mohu nyní pár minut po půlnoci prohlásit, že mám Ježíška pro své bližní nejen zajištěného, ale dárky mám už taky pěkně ve zlatém papíru zabalené a popsané. Tentokrát jsem se stoprocentně spolehl na službu e-shopů a poslední dárek mi doručila Česká pošta ve středu. Deset dárku pro deset blízkých lidí za celkem deset tisíc korun.  No není to moc, ale na jeden důchod to je až až. 

Všechny dárky jsem objednával z nemocnice prostřednictvím svého notebooku a doručit je nechal raději na adresu mé sestry, která taky žije v Obydlené Zatáčce Štěpánov. Já jsem totiž nevěděl a stále ještě nevím dne ani hodiny, zda budu doma nebo zase v nemocnici. Bylo to pro nás oba docela zábavné povyražení.  

Když říkám, že mám zabaleno, myslím tím tedy dárky, i když mám taky pohotovostně zabalenou tašku s pyžamem, ručníkem a kartáčkem na zuby, kdybych zase s bolavou nohou putoval do špitálu. Sestra mi vždycky stačí propocená pyžama vyprat a usušit, já je poskládám do tašky a za pár dní už zase laškuji se sestřičkami na chirurgii. :-)

Jak bývá zvykem u dotačních projektů, uvedu na závěr tohoto povídání loga všech zúčastněných e-shopů. Donátorem jsem byl já sám, vlastně na jednom z dárků se se mnou podílela i Štěpánka, nebo lépe já jsem ji na dárek pro Kíšu přispěl. Ostatní už ale byly jenom v moji režii. -sv-

Ježíška do Obydlené Zatáčky jsem letos zajišťoval u těchto e-shopů:

    

 

 

—————

Zpět