Leština vyhrála v Polné

19.05.2017 15:57

SLAVOJ POLNÁ B – LEŠTINA 3:4
Kvalitní zápas vyzněl lépe pro hosty, kteří sice vstoupili do utkání s respektem, ale už ve druhé minutě šli do vedení. Forejt na půlce vybojoval balon, proběhl zkoprněnou obranou a otevřel skóre. Polná poté s vědomím, že potřebuje nutně bodovat, soupeře zatlačila a srovnala. Holub z vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. Poté se zápas trochu uklidnil, ale Leštině se podařilo do poločasu strhnout vedení na svou stranu. Prchal posílal střílený polocentr na bránu, ale nepovedl se mu a zapadl do brány. „Takže vlastně se mu povedl,“ smál se leštinský kouč David Hospodka.

Po změně stran domácí na soupeře vlétli a během šesti minut otočili výsledek na 3:2. „Jsem rád, že nás to nepoložilo a že jsme dokázali zápas otočit,“ uznal Hospodka. Nejprve hned za dvě minuty od polenské třetí branky poslal Aubrecht prudký centr, na něj si naběhl Bárta a srovnal. V 80. minutě se pak obtočil Štros okolo obránce, a poslal svůj tým do vedení. V posledních deseti minutách už hosté hru kouskovali a domácí k ničemu nepustili.

„Byl to pro diváka dobrý fotbal. Polná potřebovala body, tak posílila hráči z áčka. My jsme chtěli po špatném výkonu v Pacově napravit reputaci, a to se nám naštěstí podařilo,“ dodal Hospodka.

Góly: 25. Holub, 69. Jelínek, 75. Tlačbaba – 2. Forejt, 39. Prchal, 77. Bárta, 80. Štros. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 1:2. Poločas 1:2. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Karel, Pajer – Forejt, Prchal, Piskač, Císař (55. L. Aubrecht) – Štros, Bárta (90. Staněk).

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/borova-inkasovala-sedmicku-lestina-otocila-utkani-v-polne-20170519.html

zdroj: Havlíčkobrodský deník zde.
 
Díky lepšímu skóre poskočila Leština v tabulce I.A třídy na 5. místo před Pacov. -sv-

 

—————

Zpět