Dostal jsem to!

11.05.2017 08:17

Toto konstatování asi dobře znáte, ale spíše ve spojení s ženským rodem. Nám, chlapům, vždy po tomto sdělení od manželek a milenek odlehlo. Já jsem si to ale včera večer po půldenním sledování přímého přenosu z Poslanecké sněmovny musel říct sám sobě v rodě mužském a osobě první. Fakt!

Ze zkušeností na radnici dobře vím, že poslanci chodí na zasedání nepřipraveni, že si dost často nic předem nepřečtou a ani nepamatují, ale rádi se ke všemu vyjadřují, do všeho kecají a vaří z vody. A vlastně mám takové zkušenosti nejen z radnice, ale i ze soudních síní. Já, Stanislav, svobodný pán ze Štěpánova, důchodce na odpočinku a manžel ve výslužbě, jsem si před včerejším jednáním přečetl pozorně 22 odpovědí na 22 otázek a poslechl první z "kompromitujících" nahrávek, abych byl v obraze. Zda to učinili i naši poslanci, pochybuji, zřejmě ne. Pokud to ale učinili a netrkla je ta absurdita jejich počínání, tak tam ve Sněmovní ulici nemají co dělat. Ty hlavy pomazané, výkvět národa, rozkvetly včera leda záští, předsudky, pomstychtivostí a hloupostí. Opravdu jsem si u svého notebooku připadal, jak při sledování výslechu větší poloviny svědků u okresního soudu. 

Několikrát jsem musel včera notebook vypnout a jít to na zahradu rozdýchat, abych se k němu zase po čase vrátil a pokoušel se v té plejádě exhibicionistů a zaslepenců u mikrofonu zachytit někoho rozumného a někoho, kdo ty "mimořádné materiály", kvůli kterým se poslanci 10. května osm hodin mimořádně dohadovali, četl. No, moc jich teda nebylo. Jinak by nemohli tvrdit to, co zodpovědní občané v přímém přenosu museli poslouchat. Když se dlouho nikdo rozumný a slušný, jako třeba Kolovratník nebo Pelikán u mikrofonu neobjevil, tak jsem si zase odskočil na zahradu pozorovat potápníky a to se opakovalo tak dlouho, až jsem z toho dostal měsíčky! 

Opravdu, nelžu vám, doteďka ty měsíčky mám! Mohu vám to dokázat, sice ne v přímém přenosu, ani formou odposlechů, ale nafotil jsem odvážně choulostivé partie svého těla a čerstvou důkazní fotografii ke svému tvrzení vám předkládám. Byla pořízena dnes v 9:27 hodin fotoaparátem Canon PC 1338 a uložena na SD Memory Card SDC-32M do složky 140CANON pod označením IMG_1267. Není to žádný podvrh, žádná fotomontáž či sestříhaná koláž, jen obyčejné a spontánní selfíčko. Má však mnohem větší vypovídající schopnost a důkazní potenciál, než kterýkoli včerejší "mimořádný" dokument od kdovíjakých šmejdů. No posuďte sami. Jeden měsíček mám na klopě a druhý v kapse. Ten se už na selfí nevešel, stejně jako hlava! Nemám totiž jednu ruku dlouhou a hlava není podstatná. Alespoň v přímém přenosu popravy a grilování vícepremiéra ne! Přesto doufám, že mi věříte, že hlavu mám, jako věřil Polívka Chýlkové, že jí má. :-)´

Taky jsem se někde dočetl, že hodina "keců" v poslanecké sněmovně přinese každému poslanci 1375 Kč. V poslanecké sněmovně jich je 200 a včera tam strávili 8 hodin, i když jich na hlasování po 21. hodině bylo přítomno jen 117, takže nás ta sranda vyšla na 2 200 000 Kč!!! A to nepočítám náklady na provoz sněmovny, televizní přenos a ztrátu času každého z nás. To se nám teda vyplatí! 

To rozum nebere!? -sv-

   

—————

Zpět