Červenec je za námi

01.08.2016 07:34

Bouřkovým víkendem nám skončil letošní první prázdninový měsíc - červenec. Pro Perlu Posázaví byl ve znamení uzavírek a objížděk, které si vynutily rekonstrukce komunikací na Hradní ulici, výpadovce na Světlou, Koželské ulici a mostu přes Želivku. Některé ledečské památky a budovy se v tom horku oblékly do lešenového kabátu - hrad, Mariánský sloup, budovy gymnázia a hudebky, zastupitelstvo města řešilo nadvakrát problémy s existencí/neexistencí inženýrských sítí na průmyslové zóně a s děravou střechou na zimním stadionu a po vzoru mrtvého brouka či utajovaných akcí "zametání a smetání ze stolu" dosud neřešilo prů...(švih) s černou skládkou na Rašovci, jako by vůbec neexistoval.

To náš web LedečBezCenzury mrtvý nebyl, i když má taky svoje brouky, a zaznamenal tentokrát opět jednu rekordní hodnotu. Jak je vidět z přiložené statistiky unikátních návštěv webu, dne 28.7.2016 dosáhly návštěvy hodnoty 790, a to díky článku Ledečáci v lize, který ten den letěl internetem a nasbíral 37 lajků. Odsunul na druhé místo úspěch článku Okradli postižené z března 2015, který zaznamenal 703 návštěv a 57 lajků za jeden den. To je ve srovnání s loňským červencovým maximem 159 úsměvné. Tehdy to měl pro změnu na svědomí článek Dobří sousedé, jenž se později přesunul mezi Fejetony. Úsměvné nebo spíše zarážející je i to, že článek o krádeži nasbíral před rokem tolik lajků s významem "To se mi líbí" :-)

Za celý měsíc čevenec 2016 byl web LBC navštíven celkem 9594x, což odpovídá průměru 310 návštěv denně. Přes zpravodajskou okurkovou sezónu a mrtvé brouky všude kolem jsme vám přinesli 33 zpráv se 47 obrázky, 6 vtipů ve Fotogalerii a 1 video v sekci Videa. 

Červenec 2016 je tedy za námi a my pokračujeme společně s létem dál, protože pořád se něco děje. Například teď mi do seknice otevřeným oknem proniká studený vítr od severozápadu, ačkoli mám za sousedy Turky, u kterých je teď právě docela horko, a pak taky náš státní rozpočet zrovna v tuto chvíli dosáhl rekordního přebytku 75 miliard korun. Kdybychom se o ten přebytek rovným dílem rozdělili, myslím my - Češi, ne s Turky, tak by každému z nás na účtu přistálo asi tak 7117 Kč.  :-) -sv- 

—————

Zpět