Bude jich 1000

08.09.2017 00:08

Do konce tohoto měsíce se na webu LedečBezCenzury objeví článek s pořadovým číslem 1000. Kdy to bude? Minimálně za 21 dní, možná dříve, záleží na inspiraci, invenci - to té mé, anebo na inbecilitě a impotenci - to těch druhých. :-) 

Ale vážně: 

Web LBC oslaví 1.10.2017 svoje 3. narozeniny. 3x365=1095 dní + 1 za přestupný rok = 1096 dní. Tolik dní bude web existovat a bude na něm přes 1000 článků. Když připočteme diskusní příspěvky, obrázky, videa, audionahrávky je to každý den příspěvek, což z počátku nebývalo a tak to tento rok doháníme. :-)

Necelou třetinu z té tisícovky tvoří fejetony. S tím, který právě teď vzniká, jich na webu již figurtuje 295. A to je sekce Fejetony druhá nejmladší po Karlových cestopisech. Ani nevím, kdy přesně vznikla. Ale to je jedno. Podle data vzniku článků někdy před dvěma roky. 

Prvním skutečným fejetonem na tomto webu byl Fejeton o "příteli" a ten je datován 28.9.2015. V sekci Fejetony sice existují i příspěvky s dřívějším datem vzniku, ty ale byly napsány ještě před vznikem sekce, do které byly dodatečně zařazeny až později. 

Jaký bude ten tisícový článek? To nevím. Asi by neměl být tuctový, když je tisícový, že jo? Vždyž tucet je pouhých dvanáct! Hlavu si s tím však zatím nelámu a vyhlížet ho taky nebudu. Prostě až bude, tak bude. Třeba se ještě v září sejde opět zastupitelstvo a bude zase o čem psát. Do konce září by měla taky světelská přestupková komise rozhodnout znova o jednom táhnoucím se přestupku proti občanskému soužití v LnS - to bude možná vhodné téma! Nebo se u mě na chalupě objeví zase nějaká nečekaná návštěva. Anebo v Perle Posázaví začnou fungovat ty šmírovací kamery velkého bratra! :-)

Pořád se přece něco děje a pořád je o čem psát. A o tom to je! :-) -sv-  

—————

Zpět