22. kolo krajských soutěží

20.05.2017 18:32

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, z.s. prohrál v 22. kole krajského přeboru na hřišti exdivizního FC Slovan Havlíčkův Brod 1:4. Stačil se o to postarat jediný hráč, havlíčkobrodský útočník a kapitán Radek Háněl, který sám během 48 minut nastřílel Ledečákům 4 branky a k tomu ještě obdržel v 74. minutě ŽK. Na ŽK zápas skončil také "vítězně" pro Slovan 5:2. Ledeč vedla od 19. minuty brankou Jakuba Gramera až do 40. minuty, kdy začal úřadovat havlíčkobrodský kapitán.

V příštím kole přivítá čtvrtá Ledeč na svém hřišti 9. celek tabulky SK Přibyslav.

------------------------------------------------------------------------------------------------

20.5.2017 16:30

Krajský přebor mužů

Havlíčkův Brod, 150 diváků Rozhodčí: Kučerík - Havlín, Novotný, delegát Šoukal

            FC Slovan Havlíčkův Brod  4:1   FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

(1:1)

  Střelci: 40., 48., 85., 88. Radek Háněl (K) - 19. Gramer J. 

zdoj: fotbal.cz

------------------------------------------------------------------------------------------------

Havlíčkův Brod - Ledeč nad Sázavou  4:1

One man show Radka Háněla

Zápas začali lépe hosté, kteří se ujali vedení Jakubem Gramerem po pěkné individuální akci. Ovšem mužem zápasu se stal domácí Radek Háněl, který dobře hrající Ledeč vyučoval v produktivitě.

První a zároveň vyrovnávací gól zaznamenal pět minut před poločasem, kdy se u lajny uvolnil Ondřej Štědrý, který milimetrovým centrem našel hlavu Háněla, jenž se dostal před ledečského stopera. „První půlhodina nám herně nevyšla, a soupeř šel zaslouženě do vedení. Pro nás bylo důležité, že jsme dokázali díky dobré práci Ondry Štědrého u lajny do poločasu vyrovnat,“ chválil spoluhráče Radek Háněl.

Ten na druhou trefu čekal po přestávce pouze tři minuty. Míč po rohovém kopu Prchala přistál na levačce Háněla, a ten ho nekompromisně poslal za Bezděkova záda. „Tento gól byl pro nás rozhodující, i když nás na deset minut uspal,“ přiznává Háněl. Měl pravdu, Ledeč se snažila o brzké vyrovnání, a to nepřišlo jen díky výbornému Jiřímu Kubátovi, který v brance Slovan podržel. Definitivní rozhodnutí přišlo v 85. minutě, kdy se k centru dostal Štědrý a Háněl na dvakrát hrudníkem dostal míč do branky potřetí. O tři minuty později přišlo pro Ledeč nespravedlivé K.O., kdy opět Ondřej Štědrý mez beky našel Háněla, a ten „houslemi“ prostřelil Bezděka počtvrté.

„Výsledek je pro Ledeč krutý a neodpovídá dění na hřišti. Byl to jednoznačně nejlepší celek, se kterým jsme se v krajském přeboru utkali,“ dodal na závěr Háněl.

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/one-man-show-radka-hanela-20170524.html

zdroj: Havlíčkobrodský deník zde

------------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština, z.s. v 22. kole I.A třídy prohrála na svém hřišti s vedoucím celkem Sokol Košetice 0:1. Skóre zápasu na ŽK skončilo poměrem 2:3. Leštině za 36 bodů patří v této chvíli 6. příčka v průběžné tabulce. V příštím kole zavítá do Chotěboře, která je zatím čtvrtá. I.A třídu vedou i nadále Košetice s 49 body.

 

21.5.2017 16:30

I.A skupina A - muži

Leština,160 diváků Rozhodčí: Šrámek - Zadina, Škorpík, delegát Hrkal

              TJ Leština, z.s.  0:1  Sokol Košetice, z.s.

         (0:1)   

Střelci: 34. Starý 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Leština - Košetice  0:1

Leština přivítala první celek tabulky a ten byl do první branky o něco lepším týmem. Ve 34. minutě přišel parádní gól. Prudký centr z pravé strany skončil u Starého, který se otočil k bráně a z první zamířil do sítě. Od té doby převzali iniciativu domácí a chtěli ještě do poločasu srovnat, ale Piskačovu hlavičku vyškrábl ze šibenice hostující brankář. Po změně stran se Leština do soupeře opřela, ale branka jí nebyla přána. Největší šance měl Piskač, který nejprve nastřelil břevno a dvě minuty před koncem zase zabránil brance Jíša.

Góly: 34. Starý. Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 2:3. Diváci: 160. Poločas: 0:1. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Karel, Pajer – Forejt, Prchal, Piskač, L. Aubrecht (60. Pleva) – Štros, Mišovic (72. Bárta).

zdroj: Havlíčkobrodský deník zde. -sv-

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/pohled-i-havlickova-borova-zachranarske-duely-zvladly-za-tri-body-20170522.html

—————

Zpět