20. kolo krajských soutěží

07.05.2017 18:47

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, z.s. vyhrál v 20. kole krajského přeboru na hřišti FK Huhtamaki Okříšky, z.s. 3:2 a v tabulce zůstává s 39 body na 4. místě. V zápase diváci viděli 4 penalty, z toho domácí kopali dvě penalty v jedné 74. minutě !!! Opraveno - viz níže. Padlo 13 ŽK a 2 ČK pro Ledečáky P. Peška a Petříka. Ledečský kapitán Nepovím proměnil dvě penalty, tu první v 21. minutě a druhou, vítěznou, pak v poslední minutě! Byl to prostě boj!

Krajský přebor vede nadále exdivizní Tatran Ždírec. V příštím 21. kole přivítá Ledeč na svém hřišti celek Žirovnice, který je zatím v krajském přeboru na 13. místě se ziskem 14 bodů. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

7.5.2017 16:30

Krajský přebor mužů

Okříšky, 160 diváků Rozhodčí: Půlpán - Večeřa, Šrámek, delegát Bobek 

            FK Huhtamaki Okříšky   2:3   FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

(0:1)  

 Střelci: 67. Dočkal, 74. Zeman (pen.), - 21. Nepovím (pen.), 83. Trpišovský, 93. Nepovím (pen.)

zdoj: fotbal.cz
 
Oprava a omluva:
Střelci i počet penalt byl uveden dne 7.5.2017 po 18:30  na oficiálních stránkách krajského fotbalového svazu. Několikrát jsem to ještě ten večer kontroloval! Nyní jsou již góly domácích opraveny, střelci zůstávají v uvedeném pořadí, první gól domácích z penalty nepadl a došlo k tomu prý již v 67. minutě. Přesvědčit se o tom můžete na odkazu fotbal.cz. Nesouhlasí to však s reportáží z HB Deníku, kde jsou jména domácích střelců prohozená. -sv- 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Lépe začali hosté a v samotném úvodu unikal na bránu Gramer, ale jeho pokus Fiala vytáhl na roh. Domácí zahrozili z protiútoku Dočkalem, ale jeho pokus skončil vedle. Ve 21. minutě byl v pokutovém území faulován ledečský hráč a z nařízené penalty otevřel skóre Nepovím. Okříšky mohly vyrovnat, ale hlavička Dubského skončila těsně vedle. Druhý poločas začal podobně. Do šance se dostal Trpišovský, ale jeho pokus skončil mimo tři tyče. V 60. minutě zahrávala Ledeč trestný kop, ale ten vytáhl skvělým zákrokem Fiala. V 65. minutě zahrával přímý kop Široký, poslal míč do pokutového území a tam si vyskočil Zeman – 1:1.

Domácí otočili stav, když po faulu ve vápně byl po druhé žluté kartě vyloučen Petřík a pokutový kop proměnil Dočkal. Okříšky mohly zvýšit, jenže Dubský i Rampír své příležitosti neproměnili. Nepsané pravidlo „nedáš-dostaneš“ zafungovalo v 83. minutě, kdy po chybě obrany vyrovnal Trpišovský. V 85. minutě sice byl po druhém napomenutí vyloučen i P. Pešek, ale Okříškám se hra proti devíti vůbec nevydařila. A když už zápas spěl k remíze, měli možnost trestného kopu hosté. Po jeho zahrání došlo k faulu a z penalty rozhodl Nepovím.

Góly: 65. Zeman, 74. Dočkal (PK) – 21. a 90(+3). Nepovím (oba z PK), 83. Trpišovský. Rozhodčí: Půlpán. ŽK: 5:8. ČK: 0:2 (73. Petřík, 85. P. Pešek) Diváci: 180. Poločas: 0:1. Okříšky: Fiala – Tekal, Brabenec, Dočekal, Široký, Dubský, Dočkal, R. Ryšavý, Zeman, Z. Ryšavý (78. L. Rampír), Večeřa. Ledeč n. S.: Bezděk – Prchal, Kuja, Nepovím, Gramer, Trpišovský (90. Žemlička), Toula, J. Pešek, P. Pešek, Petřík, Machala. Nejlepší hráči: Fiala – Nepovím, Trpišovský.

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/zdirecky-tatran-v-derby-zavahal-vede-uz-jen-o-ctyri-body-20170509.html

--------------------------------------------------------------------------------------------

TJ Leština, z.s. v 20. kole I.A třídy prohrála na svém hřišti s TJ Dálnice Speřice 1:2. Skóre zápasu na ŽK skončilo poměrem 2:4. Leštině za 33 bodů patří v této chvíli 5. příčka v průběžné tabulce. V příštím kole zavítá do Pacova, který je zatím šestý. I.A třídu vedou i nadále Košetice s 43 body.

 

7.5.2017 16:30

I.A skupina A - muži

Leština,150 diváků Rozhodčí: Dvořák - Machač

              TJ Leština, z.s.  1:2  TJ Dálnice Speřice, z.s.

    (0:1)   

Střelci: 82. Císař -  28. Ganobjak, 59. Soukup 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Leština - Speřice  1:2

Domácí měli téměř celý zápas územní převahu, ale spalovali šance. Nejprve Piskačovi vytáhl hostující brankář střelu konečky prstů na tyč a od ní balon šel zpět do hřiště. Tomáš Aubrecht dvakrát nebezpečně hlavičkoval, ale vše zůstalo bez odezvy. A tak trestali hosté. Po změně stran opět Leština tlačila, ale místo aby srovnala, tak znovu inkasovala, když Soukup využil brejk. Domácí se dočkali až chvíli před koncem, z trestného kopu se parádně trefil Císař.

Góly:82. Císař – 28. Ganobjak, 57. Soukup. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 2:3. Diváci: 150. Poločas: 0:1. Leština: Novotný - T. Aubrecht (K), Forejt, Prchal, Karel - Proněk, Pajer, Císař, Mišovic, Štros (83. Bráník), Speřice: Žáček – Alenka, Honzárek, Jiří Holenda st., Štěpánek (80. Jiří Holenda ml.), Ganobjak, Krejčí, Savi, Vlček, Morava (46. Pohan), Soukup (61. Mišoň).

Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/pacov-diky-hattricku-pribyla-rozebral-polnou-20170508.htmlzdroj: Havlíčkobrodský deník zde.  -sv-  

zdroj: Havlíčkobrodský deník zde. -sv-

—————

Zpět